Donaris 930 x 122

trafic închis

Pitești: Pe aici nu se trece! Trafic închis timp de o săptămână

Primăria Municipiului Pitești anunță începerea lucrărilor de modernizare a trecerii de cale ferată de pe strada Lânăriei, demers care impune închiderea traficului rutier pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și sediul Distrigaz de pe strada mai sus menționată, cu excepția riveranilor de pe strada Lânăriei II.

Citiți și: Se închide circulația pe DN7C

Astfel, de luni, 14 martie 2022, începând cu ora 08:00, până pe 21 martie 2022, circulația pe acest tronson va fi întreruptă, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute alternative pentru evitarea aglomerării traficului rutier în zonă.

De asemenea, accesul autovehiculelor de tonaj mare este interzis pe Bd. Petrochimiștilor, în perioada lucrărilor, traficul greu venit dinspre București urmând a fi deviat pe A1, spre direcția Râmnicu Vâlcea, și pe DN65, spre direcția Slatina.

Informațiile privitoare la evoluția lucrărilor vor fi actualizate periodic, potrivit municipalității.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Alina spune:

    Mda, acum o săptămână anunțau cu surle și trâmbițe că lucrările vor fi efectuate în perioada 28.02-08.03. O săptămână întârziere nu ar părea așa de mult, dar daca stam sa ne gândim că această lucrare trebuia efectuată din 2017, când a primit aprobare , abia atunci devine evident disprețul total fata de cetățeni…… Curiozitate: macar cu aceasta ocazie, trecerea la nivel cu calea ferata va fi chiar trecere la nivel??!? Că momentan este un prilej de zdruncinături zdravene intr un oraș cu pretenții de oraș modern. Am trecut peste treceri la nivel in nu știu ce coclauri care arătau mai bine și erau nivelate cu material special, făcând trecerea aproape insesizabila…..

  • Nicolae spune:

    Lucruri făcute de specialiștii din primărie..fara cap și fără zel..cași sensurile unice din cartiere care au aglomeraț mai rău străzile ,in loc sa le lase cum erau ,oamenii se strecurau mai repede pe străzile adiacente,acum ocolești de nebun…vezi interzicerile din zona poliției municipiului care te obliga sa faci giratoriile..creind o aglomerare de te iei cu mâinile de cap..niște idioți care nu gândesc nici cât o vrabie.

  • George Vasilescu spune:

    De ce nu lucrează noaptea? Dacă tot banii sunt dați unei firme private, trebuie să își asume rapiditatea lucrării și lipsa de deranj. In plus nu se va întâmpla nimic deosebit…tot aglomerat va fi. Aici trebuie o pasarelă până peste sensul giratoriu. De ce nu lucrați sâmbăta și duminica, bineînțeles plătiți mai mult.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90