930×122 POSADA 5

copac căzut

Pitesti: Pericol în Parcul „Lunca Argeșului!”

Copac căzut peste liniile de înaltă tensiune din Lunca Argeșului!

Citiți și: Cum se distruge un bolid de lux, BMW! Au apărut imaginile video!

Update, ora 15.30. Poliția Locală Pitești prin purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu transmite:

Citiți și: VIDEO/PITEŞTI: UN COPAC SECULAR S-A PRĂBUŞIT PESTE TREI MAŞINI

„În momentul când a căzut pluta respectiva, agenții noștri erau la fața locului, aceștia au securizat zona pentru a nu se produce eventuale incidente și i-au anunțat pe cei de la societatea care furnizează energie electrică să intervină de urgență! Toată operațiunea s-a desfășurat fără evenimente neplacute.”

Știrea inițială, ora 09.51

În această dimineață a avut loc în Parcul Lunca Argeșului un eveniment care se putea solda cu răniți dacă s-ar fi petrecut la altă oră când parcul este animat.

Un copac (plută) a căzut din senin peste liniile de înaltă tensiune, provocând doar pagube materiale.

La fața locului au fost solicitați să intervină angajați ai administrației locale, fiind prezenți și polițiștii locali pentru a lua măsuri de securizare a zonei.

Plutele sunt cunoscute pentru faptul că, mai ales când sunt „în vârstă” pot să cadă, în special în condiții de saturare a solului cu apă. Iar în condițiile în care ploile nu au ocolit Piteștiul în ultima vreme, ba din contră, evenimentul este un adevărat semnal de alarmă. Autoritățile, cel mai probabil, vor evalua în perioada următoare starea de sănătate a copacilor din Lunca Argeșului și vor lua măsurile care se impun.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Cititor spune:

    Acel parc este o hazna!! Este plin de copavi batrani care pot accidenta cetațenii. Este plin de tarabe insalubre,de negustori voarte „vocali” . O rusine! Dar…acesra este nivelul acceptat de pitesteni!

Donaris 570×90