EcoMoto 930×122

comportament agresiv

Pitești. Pericol public pe șosele: Flash-uri și înjurături cât cuprinde!

Un alt șofer a fost sancționat pentru comportament agresiv în trafic. Acesta a dat flash-uri și a înjurat un alt conducător auto, pentru a-l obliga să elibereze banda de circulație.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

S-a întâmplat în Pitești.

În urma acestei atitudini, definită de lege ca fiind agresivă, șoferul în cauză, un bărbat de 39 de ani, din Pitești, a rămas pieton și a fost și amendat.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

IPJ Argeș transmite:

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe str. Negru Vodă din Pitești, un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism la distanță redusă față de autovehiculul din față, folosind în mod repetat semnalele luminoase, pentru a-l obliga conducătorul vehiculului din față să elibereze banda de circulație.

De asemenea, cel în cauză a adresat injurii celuilalt participant la trafic.

Ca urmare a comportamentului agresiv în trafic, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Totodată, acesta a fost sancționat și cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de injurii.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Pătrașcu spune:

    Trebuia reținut jegul ăla cu BMW- ul. Nu mai ai loc de bombardieri pe șosele, de tot felul de șmecheri, care sunt de fapt niște gunoaie. Aici trebuia să intervină și Salubritatea și să-i ducă la reciclat.

  • marian spune:

    lau oprit din invidie
    felicitari proprietarului ca sia permis(nu conteaza cum a facut bani)

  • unu altu spune:

    🙂 🙂 🙂 bine ca „sia” permis. O rabla veche de 10-12 ani, care cel mai probabil are DPF ANULAT, scoate fum balamuc, siare veșnic un bec galben aprins în bord . Bai „smekerilor”, tigaile se din în bucătărie nu pe strada!!!

  • unu altu spune:

    🙂 🙂 🙂 bine ca „sia” permis. O rabla veche de 10-12 ani, care cel mai probabil are DPF ANULAT, scoate fum balamuc, și are veșnic un bec galben aprins în bord . Bai „smekerilor”, tigaile se tin în bucătărie nu pe strada!!!

  • Gigi spune:

    Daca îi verificau anvelopele, rămânea fara talon / numere înmatriculare.

  • Jon spune:

    Gunoaiele societății au BMV-uri și timp liber, ceilalți nu au loc de iei în trafic pentru a se deplasa la job.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3