930×122 CAPRA 5

bărbat căzut în stradă

Pitești. Plecat de la Urgența Spitalului, a căzut ca secerat pe stradă

Update, ora 16:56, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, Cristina Cazacu, transmite:

Citiți și: Pitești. Bărbat căzut în plină stradă!

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, în urma unui comunicat emis de Poliția Locală Pitești, interpretat eronat din cauza datelor incomplete și comentat greșit de cititori, formulăm următoarele precizări:

Pacientul la care se face referire a fost adus la SJU Pitești, în data de 23 noiembrie, cu un echipaj al SAJ, unde a fost investigat corespunzător.

Citiți și: Video – Pitești: Bărbat căzut în plină stradă, inconștient, salvat de jandarmi

Prezenta leziuni minore la nivelul feței, ca urmare a precipitării de la același nivel din cauza consumului excesiv de alcool.

În această dimineață, în urma rezultatelor, a fost externat.

După doar câteva ore, a fost adus, din nou, la Unitatea de Primiri Urgențe, cu un echipaj SMURD, din aceeași cauză, consumul excesiv de alcool. Pacientul se află la investigații.

Apreciem că informațiile prezentate în spațiul public sunt incomplete și pun în umbră eforturile cadrelor medicale.”

Știrea inițială, ora 11:36

În această dimineață, un bărbat a fost găsit căzut pe strada Exercițiu din Pitești, în fața Școlii Gimnaziale ”Ion Minulescu”.

O patrulă a Poliției Locale Pitești a fost cea care l-a depistat pe bărbat.

Victima tocmai părăsise secția UPU a Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, transmite: 

„În jurul orei 10:45, o patrulă a Poliției Locale a depistat pe str. Exercițiu, în fața Școlii Generale NR. 2 , o persoana de sex masculin, căzută pe spațiul verde de lângă trotuar.

Din verificările efectuate la fața locului s-a constatat că se numește C. I., în vârstă de 67 ani, din municipiul Pitești.

Se pare că persoana în cauză tocmai părăsise UPU în dimineața zilei de azi, ca urmare a unor traumatisme suferite la cap și brațul stâng.

A fost solicitat intervenția imediată a unui echipaj medical. Persoana a fost transportată la UPU Pitești pentru îngrijiri.”

Foto principal: Arhivă/ePitești/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90