930 x122 grota rece

vama pitești

    Pitești: Poliția la Vamă! S-au dat amenzi și se vor mai da – sunt mari!

    Poliția Locală Pitești împreună cu Poliția Națională au început o amplă acțiune privind eliberarea Bulevardului Petrochimiștilor în zona Vama Pitești!

    Citiți și: Nenorocire la ieșirea din Pitești!

    Executivul Primăriei Municipiului Pitești a avut marți, 19 aprilie 2022, o întâlnire de lucru cu directorul Vămii Pitești pentru a soluționa o problemă care persistă de o lungă perioadă, și anume: parcarea neregulamentară pe partea carosabilă a Bulevardului Petrochimiștilor și mizeria din zona intens circulată de la intrarea în municipiu de pe autostrada A1.

    Citiți și: Autoutilitară cu gunoi, răsturnată. Şoferul, blocat în habitaclu

    Vama Pitești și municipalitatea vor colabora pentru eliminarea cauzelor ce au condus la crearea unei situații intolerabile, transmite Primăria Pitești.

    ȘOFERII CARE NU SE CONFORMEAZĂ SUNT ”ARȘI” LA BUZUNARE

    Astfel, instituția vamală asigură parcarea în curtea proprie a tirurilor și autocamioanelor pentru întregul volum de operațiuni din cursul unei zile, conform programărilor procedurale, iar, în afara programului de vămuire, conducătorii tirurilor și ai autocamioanelor sunt obligați să se conformeze legislației și să parcheze regulamentar în spațiile de parcare special amenajate.

    Începând de astăzi, 21 aprilie 2022, conducătorii autocamioanelor și autoturismelor staționate neregulamentar pe prima bandă de circulație a Bulevardului Petrochimiștilor au primit înștiințări în vederea sancționării contravenționale, conform legislației în vigoare, de la 290 lei la 425 de lei și două puncte penalizare la permisul de conducere.

    Aceștia sunt somați de echipajele mixte să mute autovehiculele, de urgență, altfel sancțiunile vor curge în continuare până la eliberarea zonei respective.

    Poliția face apel, de asemenea, către cetățenii care își lasă automobilele pe partea carosabilă să fie responsabili și conștienți că vor fi sancționați.

    Acțiunile Poliției Locale și Naționale vor fi permanente, așa încât bulevardul intens traficat să fie practicabil în siguranță și să ofere o imagine decentă la intrarea în municipiu.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    2 comentarii

    • alt sofer profesionist spune:

      Foarte simplu sa amendati soferii care nu au ce sa faca, sunt niste oameni amarati care muncesc in conditii mizere. Nu au nici macar toalete. Nu este vina lor ca Directia Vamala a pus Vama Pitesti in acel loc si nu le asigura nici macar locurile de parcare.
      Sa se mute Vama Pitesti inafara orasului, unde este spatiu suficient pentru toate camioanele sau vamesii sa faca munca pe teren, la fiecare fabrica importatoare sau exportatoare, sa vedem daca le convine sa se duca prin tot judetul.
      Si bine ca nu i-au muscat cainii, sa incerce asta noaptea, sa vedem daca au curaj, sunt 5 javre mari acolo.

    • Un șofer care a întâmpinat aceasta problema spune:

      Dacă ar da și ei actele mai repede nu ar mai fi o asemenea problema , stai câte 5-6 ore după acte și de aceea se formează asemenea cozi și normal ca oameni nu au unde sa parcheze !

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3