930×122 CAPRA 5

copil disparut

Pitești. Poliția, precizări de ultim moment despre copilul dat dispărut

Update 2:

„În urma informațiilor primite cu privire la semnalarea minorului, acesta a fost identificat de către polițiști, pe raza comunei Bascov.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În continuare, reprezentanții DGASPC Argeș, care aveau situația minorului în cauză în monitorizare, vor evalua starea actuală, pentru a se pronunța cu privire la eventuale măsuri speciale de protecție socială, având în vedere interesul superior al minorului.

Mulțumim persoanelor care au oferit relații cu privire la minorul căutat”.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Update 1: Poliția Argeș informează oficial:

„În cursul zilei de 24 mai a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minorul MARIN RAUL, de 12 ani, a plecat de la locuința bunicilor, din ziua de 14 mai a.c., și nu a mai revenit.

Minorul în cauză a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării până în prezent, au rezultat indicii că s-ar afla pe raza municipiului Pitești.

În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorului, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești.

Semnalmente: 1,40 m înălțime, aproximativ 32 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns scurt, ten măsliniu.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”.

Știrea inițială: Raul, un copil de 13 ani, este dat dispărut.

Potrivit unui mesaj RO-Alert, copilul a dispărut din Pitești pe data de 14.05!

Are 1,40 înălțime, 32 de kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten drept, este tuns scurt și are ten măsliniu.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3