930 x122 grota rece

politia

Pitești. Poliția și pompierii, urgență în Războieni

Update: „În seara zilei de 08 octombrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o femeie amenința că se aruncă în gol, din apartamentul blocului de locuințe unde domiciliază.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma sesizării, la fata locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, precum și pompierii argeșeni și un echipaj medical.

De asemenea, la fața locului s-a prezentat și un aparținător al persoanei în cauză, iar în urma insistențelor, femeia a permis accesul în imobil.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Ulterior, persoana în cauză (femeie de 68 de ani) a fost condusă la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate”.

Polițiști de la Secția 3 și pompieri cu o autospecială cu scară au acționat, în această seară, cu puțin timp în urmă, în cartierul Războieni.

O femeie amenința că se sinucide. Intenționa să se arunce în gol de la etajul patru al blocului în care locuiește.

Din fericire, femeia a renunțat la gestul extrem. O rudă, dar și autoritățile au convins-o pe femeie să intre în apartament.

Știre în curs de actualizare (Foto: arhivă)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90