New Profesional Consult 930 x 122

afișe lipite

Pitești. Polițiști locali nu iartă nimic! Au ,,rupt” cu amenzile!

Pitești. Polițiști locali nu iartă nimic! Au ,,rupt” cu amenzile!

Citiți și: Pitești: Amendat cu 1.500 de lei pentru ”publicitate”

Polițiștii locali au sancționat cu amenzi, în acest weekend, patru persoane care lipeau anunțuri pe pereții stațiilor de autobuz din oraș.

Persoanele în cauză nu dețineau autorizație pentru afișarea anunțurilor pe domeniul public:

Citiți și: OFERTE SPECIALE! PELERINAJE ÎN ISRAEL 2018

,,Afișarea neautorizată a anunțurilor pe domeniul public se sancționează, conform legislației în vigoare!

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat, în acest weekend, patru persoane care lipeau afișe ce conțineau diverse anunțuri pe pereții stațiilor de autobuz din mai multe zone ale orașului (Ramada, Lisa – Nord, bariera CNCD sau parc Lumina).

Pitești. Polițiști locali nu iartă nimic! Au ,,rupt” cu amenzile!

Pentru această faptă, fiecare persoană a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991.

Polițiștii locali vor continua acțiunile de depistare și sancționare a persoanelor care nu respectă legislația în vigoare privind afișarea anunțurilor pe domeniul public.”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Poliția Locală Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Razvan C spune:

    S-au terminat infractiunile … acu’ le facem reclama ca au dat amenzi pt lipirea unor afise pe pereti … Chiar nu vrem sa recunoastem sa acesti agenti sunt in plus ? Nu aduc beneficii societatii , din contra , consuma niste bani . Sa se ocupe de vandalismul grafic , de mesajele obscene mazgalite pe mobilierul din parcuri ! Dom’ jurnalist , hai sa gasim subiecte adevarate ! Lasati reclama pt „organe ” , îi ” vedem ” in fiecare zi …

  • lica spune:

    sa stea la panda la trecerile de pietoni de pe Exercitiu semaforizate sa prinda soferii care trec pe rosu, zona kaufland

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90