EcoMoto 930×122

angajare

Pitești. Post special scos la concurs de Primărie

Pitești. Post special scos la concurs de Primărie

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Primăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 08.08.2023, ora 10:00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice unice de execuție vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână de referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului Protecție Civilă și P.S.I.

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs pentru ocuparea postului vacant sunt:

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

– studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;

– vechime în specialitatea studiilor-minim 7 ani;

– cunoștințe de operare pe calculator, Concepte de bază ale tehnologiei informației, nivel bază, dovedite prin documente;

– absolvenți de cursuri în domeniul apărării împotriva incendiilor, organizate pe baza standardelor ocupaționale recunoscute la nivel național.

Pitești. Post special scos la concurs de Primărie

Condițiile generale pentru participarea la concurs sunt cele prevăzute de art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 – Codul administrativ, cu excepția condiției de evaluare psihologică prevăzută la lit. „e”.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:

– proba scrisă – 08.08.2023, ora 10:00;

– interviul – în maximum 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Actele necesare pentru participarea la concurs, bibliografia, tematica și atribuțiile stabilite în fișa postului se pot obține de pe site-ul instituției: www.primariapitesti.ro, sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Management Resurse Umane, la telefon 0372481819.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 07.07.2023-26.07.2023.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Urssu spune:

    de ce oare apare asa tarziu in media aceste detalii!? trebuia cel tarziu din data de 07.07.2023 sa apara

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3