930 x122 grota rece

arest la domiciliu

Pitești. Poveste de film: Arestat „acasă”, s-a plictisit și a plecat!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești au efectuat verificări privind respectarea măsurii preventive a arestului la domiciliu și au depistat, ieri, un bărbat de 32 de ani, din Pitești, care nu se afla în locuința unde executa măsura, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Bărbatul a fost găsit de oamenii legii în spatele blocului. Ieșise… să se relaxeze. Apoi a fost dus la sediul poliției, pentru audieri.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, iar cercetările vor fi preluate de către Serviciul Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare, în vederea administrării probatoriului și luarea măsurilor legale în consecință.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Ulterior, bărbatul a fost condus la locuința sa, în vederea continuării executării măsurii preventive de arest la domiciliu”, precizează Poliția Argeș.

Piteșteanul a primit arest la domiciliu după ce în iunie ar fi sutras, prin violență, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moșoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Pitești în care aceasta îi permisese, anterior, accesul.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90