930 x122 grota rece

informare comercianți

Pitești: Pregătiri pentru Simfonia Lalelelor 2023!

Tradiționalul „Târg de flori” se va desfășura și anul acesta de Simfonia Lalelelor, în Parcul Lunca Argeșului. De asemenea, tot în parc va exista și o zonă destinată experiențelor culinare.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primări Pitești le transmite comercianților care vor să ia parte la Simfonia Lalelelor, că cererile de participare se pot transmite până la data de 7 aprilie 2023.

Este vorba despre comercianții interesați să participe la Târgul de flori, dar și despre deținătorii de amplasamente de tip „food truck”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Astfel, până la 30 aprilie 2023, truck-urilor selecționate vor fi amplasate în Parcul Lunca Argeșului.

„Târgul de flori” va fi organizat în Parcul Lunca Argeșului!

„Valorificând experiența dobândită în ediția anterioară, Parcul Lunca Argeșului va fi locul unde se va desfășura cea mai mare parte a evenimentelor și manifestărilor prilejuite de festivalul „Simfonia Lalelelor”. Astfel, tradiționalul „Târg de flori” va fi organizat în incinta parcului, unde cei interesaţi vor putea comercializa produse pentru casă şi grădină: flori, plante ornamentale la balot/ghiveci/rădăcină nudă, material dendro-floricol, arbuști fructiferi, pomi fructiferi, răsaduri de flori, flori la ghiveci, semințe de flori, bulbi, accesorii decorative (ghivece ornamentale, de producție, glastre, jardiniere), mobilier urban pentru parcuri şi grădini, unelte și scule de grădinărit.

Pentru închirierea spațiilor de comercializare, agenții economici pot depune solicitarea la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau o pot trimite on-line, la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu referința „Simfonia Lalelelor”.

Solicitările se primesc până în data de 7 aprilie 2023. Ulterior, după analiza cererii, vor fi anunțați cei care obțin acordurile de închiriere spațiu.”, transmite Primăria Pitești.

Zonă destinată experiențelor culinare

„Simfonia Lalelelor, va avea loc, în acest an, în perioada 05 – 07 mai, iar în Parcul Lunca Argeșului va exista o zonă destinată experiențelor culinare. Deținătorii de amplasamente de tip „food truck”, care doresc să participe la acest eveniment, pot transmite cererile până la data de 7 aprilie 2023, fie pe adresa de e-mail: primaria@primaria.ro, fie la sediul primăriei, intrarea D (Centrul de Informare cu Cetățeni).

Documentaţia necesară eliberării acordului pentru utilizarea temporară a locurilor publice în scopul desfăşurării de activităţi comerciale poate fi consultată accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/documentaia-necesara-eliberarii-acordului-pentru-utilizarea-temporara-a-locurilor-publice-in-scopul-desfasurarii-de-activitai-comerciale-p542. Obligatoriu, documentația depusă trebuie să fie însoțită de fotografii ale amplasamentului de tip „food truck” și de lista evenimentelor la care solicitantul a participat anterior.

După încheierea înscrierilor, solicitările vor intra în etapa de selecție, pe criterii de calitate și aspect, în limita locurilor disponibile, urmând ca amplasarea truck-urilor selecționate să fie realizată, în Parcul Lunca Argeșului, până la 30 aprilie 2023.”, mai transmite municipalitatea.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3