New Profesional Consult 930 x 122

deszapezire

Pitești – pregătit pentru o iarnă grea!

Pitești – pregătit pentru o iarnă grea!

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

La Pitești au fost pregătite materiale antiderapante și utilaje, pentru deszăpezirea carosabilului și menținerea în stare optimă a traficului.

Astfel, secția de Salubritate Stradală, din cadrul societății Salubritate 2000 S.A., împreună cu A.D.P. Pitești sunt gata să acționeze atunci când condițiile meteo o vor impune.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

,,Sunt disponibile, în acest sens, 27 de utilaje ale societăților Salubritate 2000 S.A, A.D.P. Pitești și Salpitflor Green S.A., de diferite tipuri: 15 autobasculante cu lamă și sărăriță, 6 autospeciale 4×4 cu lamă şi sărăriţă, un tractor cu lamă și sărăriță, 3 autoîncărcătoare și 2 autoutilitare Iveco 3.5 t, care vor acționa, la nevoie, pentru a menține circulația din municipiu în stare optimă, în această iarnă.

Pitești – pregătit pentru o iarnă grea!

De asemenea, au fost amplasate în toate cartierele municipiului lăzi și saci cu material antiderapant, pe arterele principate, intens circulate, în pante, intersecții, scări, în apropierea stațiilor de autobuz și a trecerilor de pietoni.”, transmite municipalitatea.

Foto: Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3