930 x122 grota rece

LIDL Trivale

Piteşti: Prelungire neaşteptată pentru cel mai aşteptat proiect comercial din Trivale

Piteşti: Prelungire neaşteptată pentru cel mai aşteptat proiect comercial din Trivale.

Citiți și: Pitești. Mușchi file expirat de 9 zile, încă la vânzare în Lidl

Aşa cum vă informam, la începutul săptămânii s-a decis amânarea termenului pentru supermarket-ul LIDL care se construieşte la Calea Drăgăşani, în cartierul piteştean Trivale. La acel moment, fusese ştearsă data finalizării proiectului de pe panou, până la stabilirea unui nou termen.

În cursul zilei de ieri, pe şantierul LIDL din Trivale a apărut „update-ul” – unul surprinzător. Cei care au mizat pe o prelungire de două, trei luni, au pierdut la „scor” de neprezentare. Noul termen stabilit este data de 10.05.2022 (foto). Vă reamintim, anterior fusese menţionată data de 29.09.2021.

Citiți și: Video: Construcţie „mamut” în Piteşti, ridicată lângă case. Lucrările se desfăşoară în ritm alert

 

 

Este vorba, aşadar, de o prelungire de peste 7 luni.

Noul supermarket ar fi al patrulea, cronologic, dintr-o serie de şase: trei LIDL-uri funcţionale (Găvana, Războieni, Prundu) şi alte trei în diferite faze de proiect (Trivale, CNCD, Autogara Sud).

P.S.: LIDL nu a epuizat surprizele pe care le pregăteşte pentru consumatori.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90