Donaris 930 x 122

Gentea

Pitești: Primăria și edilul, anunț de ultim moment!

Primăria Pitești și edilul Gentea: Mobilizare eficientă pentru combaterea efectelor ninsorii.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Argeș. Cetatea Poenari, așa cum nu ai mai văzut-o!

Primarul și echipa instituției piteștene, anunț de ultimă oră privind acțiunile decisive împotriva căderilor masive de zăpadă ce au afectat orașul.

Citiți și: Zăpadă mare pe Transfăgărășan!

Într-un efort coordonat, 18 utilaje – inclusiv 16 autobasculante echipate cu lamă și sărăriță, un tractor și un multicar – au fost desfășurate pentru a asigura că străzile principale ale Piteștiului rămân practicabile, iar acum intervenția se extinde și pe străzile secundare.

Oficial! Acest lucru a fost interzis!

Primarul și-a exprimat mulțumirea față de eforturile echipelor de la Salubritate 2000 SA, Salpitflor, ADP și Poliția Locală.

Pregătiri pentru zilele următoare

Având în vedere prognoza meteorologică pentru zilele următoare, care indică posibilitatea continuării căderilor de precipitații sub formă de ninsoare, municipalitatea asigură cetățenii că utilajele de deszăpezire sunt în continuare pregătite să intervină.

Prioritatea este menținerea străzilor deschise și sigure pentru circulația tuturor piteștenilor.

Oportunitate de a face bani la Finanțe!

Apel către șoferi

În acest context se lansează un apel către conducătorii auto din Pitești să circule cu atenție sporită.

De asemenea, șoferii sunt îndemnați să evite blocajele prin parcarea mașinilor legal și prin păstrarea benzii întâi liberă pentru intervenția rapidă a mașinilor de deszăpezire și a utilajelor.

Eforturile coordonate de Primăria Pitești și primar, demonstrează un management eficient al situațiilor de urgență și o preocupare constantă pentru asigurarea siguranței și confortului cetățenilor săi.

Pitești: Primăria și edilul, anunț de ultim moment!

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Mihai spune:

    Este foarte bine ca au fost înlăturate efectele „căderii masive de zapada”. Stratul de zăpadă a depășit 10 cm? S-au făcut eforturi uriașe …… nu se plătesc bani grei pentru întreținerea străzilor.
    Mulțumim autorităților ca-si fac datoria pentru ce sunt plătite.

  • Valcea iulian spune:

    Instituția Salpitfllor are atribuțiunea și de aceea este plătită,nu trebui să se simtă că fac ceva în plus pentru Piteșteni.Platim oricum foarte mult,Doresc transparentă și publicarea contractelor și câți bani se cheltuiesc pentru aceste acțiuni!

  • Dita spune:

    Îl așteptăm pe dl primar împreună cu echipa sa și trupa de la pol.locala sa elibereze și parcările de samsari și smecheri , trotuarele de mașini care fac viata pietonilor , femeilor cu copii , bătrânilor, un coșmar!

  • Steve spune:

    Bine ca nu au luat cei de la gunoi brazii scoși în stradă (asa cum ne promitea primarul Gentea), că așa frumoși sunt acum cu zăpadă…

  • Ion Luca spune:

    Când îți faci oarecum treaba pentru care ești remunerat, înseamnă că meriți felicitări? Nu ca ai în fisa postului și de aceea ești plătit! CA SA ITI FACI TREABA ! Sau poate au făcut ceva în plus, ceva extraordinar , ieșit din comun pe timp de iarna.

  • Parca ați făcut ceva ce nu a mai făcut nimeni a nins trei fulgi și va lăudați de parca ați fi făcut pe degeaba ați luat destui bani și fără sa ningă pentru deszăpezire oricum sunt cumetrii și pe la acest tip de contract tot marii rechini le iau din Arges

  • Fier Florina spune:

    Totul merge perfect când în fruntea noastră este cel mai deștept om care știe sa miște lucrurile la timp. Sa recunoaștem ca nu se poate ridica nimeni la nivelul Primarului nostru.

  • dan spune:

    echipa masiva de la primaria pitesti & co lupta cu masiva zăpadă din zona muntoasa pitesti
    brava lor ! și celor de la e-pitesti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90