930×122 CAPRA 5

Gentea

Pitești: Primarul Gentea, reacție dură – „Aseară, la TV, s-a atins limita maximă a ipocriziei”

Edilul piteștean, Cristian Gentea a reacționat în urmă cu puțin timp, față de atacurile televiziunilor centrale de sport.

Citiți și: Primarul Piteștiului va avea informații strict secrete!

Acesta transmite un mesaj dur pe pagina personală de Facebook:

”Asa cum ați văzut, deși de aproape două luni nu merg la meciurile disputate pe teren propriu de FC Argeș, deși nu comentez nimic, eu sunt de vină pentru tot, așa cum încearcă să vă convingă anumite posturi naționale de televiziune!

Citiți și: Gentea: Șase mașini, îndepărtate de pe domeniul public!

„Aseară, la TV, s-a atins limita maximă a ipocriziei”

Aseară, cei de la unul dintre aceste posturi TV au atins limita maximă a ipocriziei: Gentea este de vină pentru înfrângerea de la Craiova, pentru că, după uriașa victorie de la Botoșani, i-a obosit pe jucători, pentru 30 min la Primăria Pitești, la ora 4 dimineața, unde i-a lăudat și le-a spus că este normal ca cea mai mare parte din banii din drepturile de televizare să meargă către ei.

Nimic despre gafa impardonabilă de aseară a lui Latovlevici, despre prestațiile lamentabile ale lui Greab sau Boldor, toate sesizate de Prepeliță!

Nimeni nu spune că actuala structură a FC Argeș este una tip Asociație Club Sportiv, unde Primăria Pitești are 99% din acțiuni, iar primarul trebuie să se implice ca banul public să fie cheltuit cu cap! 

Nimeni nu își amintește că Gentea, pe atunci consilier local, a fost cel care s-a ridicat în CL și i-a convins pe toți să aprobe suma cu care au fost cumpărate brandul, stema și palmaresul, iar primarul de la acea vreme a spus imediat după vot: „este o zi istorică pentru FC Argeș!!!”!

Nimeni nu își mai amintește că am stat alături de această echipa de când era în Liga 4, că am susținut toți antrenorii: Neaga, Schumacher, Dică, Eftimie, Săndoi, Badea, Moșteanu, Eduard, Paul Ciobanu!

Nimeni nu își mai amintește că eu sunt cel care l-a adus pe Prepeliță, în 30 secunde, pe Strada Mare, ca jucător la FC Argeș sau ca antrenor, fără nicio experiență, la această echipă!

Nimeni nu își amintește că eu l-am adus pe Jean Vlădoiu ca manager general, pe o perioadă de 4 ani (!!!), adică exact durata mandatului meu, pentru că am avut încredere în el!

Nimeni nu își amintește câți bani am adus din sponsorizări pentru această echipă! Acum, singurul vinovat pentru tot este primarul!

Eu am o singură reacție: la FC Argeș suntem toți o FAMILIE! Vrem performanță, iar eu susțin asta de mai bine de 3 ani! Avem posibilitatea să ne clasam cât mai bine în play-off și să jucăm măcar finala Cupei României!

Concluzionând, susțin total tandemul Prepeliță – Vladoiu, am discutat cu amândoi zilele trecute despre strategia de viitor! Nu am înțelegeri cu nimeni și vreau doar să-i mulțumim pe piteșteni! Este singurul deziderat al meu! Și, în curând, veți vedea cu toții că drumurile mele frecvente la București, la diverse ministere, vor da roade!

Atât în ceea ce privește terenul din jurul actualului stadion, cât, mai cu seamă, noul stadion „Nicolae Dobrin”.

Toți veți fi mândri, vă asigur!

Atașez un link, pentru ca toată lumea să își reamintească eforturile făcute pentru echipă!„ incheie primarul Gentea.

555×222 MAIA

Comentarii

6 comentarii

 • Ana spune:

  Dom’ primar, cine se scuză, se acuză! Vedem că iar critici anumiți jucători și iar nu dă bine. Mai e unu’ Tudose, care se bagă și ăsta mai mereu în seamă pe tactică, pe transferuri, pe fotbal în general, doar pt faptul că face parte din categoria samsarilor de energie și se pricepe el la toate. Lasă-i pe oamenii de fotbal din club să vorbească și matale mai pe la primărie.

 • Dupalau M spune:

  Domnule Primar, cu respect cati microbisti sunt in Pitesti ? Foarte putini, daca scadem femeile, copii si barbatii carora nu le pasa de fotbal. De ce irosim resuresele orasului pentru o echipa pierzatoare ? Doar pentru ca sunteti dvs si alti cativa microbisti ? Fotbalul sa se intretina singur fara banii primariei, fara banii nostri, ai celor carora fotbalul nu le spune nimik !

 • Dobrin spune:

  Domnule Primar, când vă săturați să vedeți pe ziduri mâzgălit ”FC Argeș 56”? Când dați ordin să se prindă vopsitorii și să-i puneți la șters mesajele? Sau o considerați ”artă urbană”?

 • Gicu spune:

  Bani din impozite aruncați pe gem.
  Lungul nasului!

 • Cornel T spune:

  Cum să calificăm clubul ca o structură de tip asociativ, când structura acționariatului este repartizată în proporție de 99 la 1 în favoarea Primăriei Pitești ??? Este mai mult decât ridicol, fiind, practic, vorba despre o problemă de constituire. Poate va reflecta cineva și la acest aspect, vorbesc de instituțiile îndrituite să realizeze verificari.

 • Escu spune:

  Pitești nu are primar, are un om de „cuvânt” care se crede antrenor, finanțator sau mai pe scurt Gigi Becali, doar că pe banii cetățenilor. Nenea ăsta în afară de wc de 400 000 euro a mai făcut ceva de când e primar? A da, a scumpit mc de apa și a betonat centrul pietonal al orașului…

570 X 90 POSADA 3