930×122 CAPRA 5

locuri de parcare

Pitești: Primarul Gentea – „Stradă asfaltată, locuri noi de parcare, sens unic și băncuțe!”

În urmă cu aproximativ o săptămână, un piteștean, reprezentantul Asociației de Proprietari a blocului Z1, de pe strada Dacia din municipiu, ne-a contactat la redacție (pe email – redactia@epitesti.ro) pentru a ne relata despre problemele cu care se confruntă atât el, cât și locatarii din zonă.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Este vorba despre lipsa acută a locurilor de parcare, dar și despre faptul că, strada Dacia nu a fost reabilitată de către Primăria Pitești niciodată în ultimii 30 de ani (după spusele acestuia).

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Strada Dacia este lângă Spitalul de Pediatrie Pitești

Bărbatul a comunicat toate aceste probleme reprezentanților SPEP (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești), pe email, prin intermediul mai multor sesizări, și a cerut o rezolvare.

Totodată, acesta a luat legătura și cu ePitești pentru a prezenta problemele cu care se confruntă.

ePitești a luat legătura cu Primăria Pitești

Am luat legătura cu Primăria Pitești și într-un timp foarte scurt am fost informați că deja s-a discutat cu locatarii din zonă pentru stabilirea unei întâlniri cu însuși primarul, dar și cu aparatul de specialitate din subordinea acestuia.

 

 

Primarul piteștean, Cristian Gentea, promite că va rezolva problemele oamenilor din zonă: sens unic, stradă asfaltată, locuri noi de parcare și băncuțe pe alei.

Așadar, edilul, împreună cu reprezentanți ai Primăriei Pitești, s-au întâlnit cu câțiva oameni care fac parte din Asociația de Proprietari.

În urma analizei de la fața locului, edilul a promis că strada Dacia, care desparte blocurile Z1, Z2, Z3 de blocul A4 (blocul din lateralul Spitalului de Pediatrie) va fi reabilitată, se vor crea locuri noi de parcare pentru locatarii din zonă și se vor monta și băncuțe.

Pe stradă se va institui și sens unic!

555×222  MAIA

Comentarii

12 comentarii

  • Popa spune:

    Văd ca încercați sa faceți câte ceva in orașul Pitesti, dar ce facem cu jegul și mizeria din oraș. Prin cartierele cu case nu se poate circula din cauza nămolului și a mizeriei de la construcții

  • Chirita spune:

    Ma bucur ca d_l primar se ocupa de probleme și se duce personal sa vada despre ce este vorba ,eu am o problema cu locurile de joaca din tudor Vladimirescu( 2 la nr ) care sunt amplasate la capatul cartierului unul langa altul (mai exact în vecinătatea blocului P30 ,mai sunt copii și la întrarea în cartier este foarte greu sa te duci cu 3 copii (în cazul meu ) tocmai acolo…poate ne puteți ajuta….!

  • Theo spune:

    Propaganda ieftina.

  • Teo spune:

    Promisiunile primarului nu prea au credibilitate..,am f in audiență de 3 ori și tot la nivel de promisiuni a rămas speță…așa că ….aceeași Mărie cu altă pălărie….regret votul meu

  • Ocolici spune:

    Responsabilitatea cetățeanului și a primarului, o situație pe care nu o întâlnim pe toate drumurile.

  • Bucur spune:

    ” Ce bine-mi pare că ai luat țeapă/, Ce bine-mi pare că ai pierdut!”… Vă sună cunoscut? Sunt versurile unei trupe la modă, cândva!

  • Bucur spune:

    Oops! Se pare că, din varii motive, răspunsul meu s-a postat la „Ocolici”, nu acolo unde am intenționat: „Teo”!!!

  • Bucur spune:

    D-l…” Ocolici”, daca tot s-a nimerit, sunteți extrem de „ermetic” în construcția d-voastră! Concret, ați dorit să comunicați ceva sau diar ați avut o tresărire după trezirea din somn?

  • Bucur spune:

    Pentru domnul primar, neales de mine: de ce susțin subordonații dvs. că suntem pe locul al 13-lea, în țară, la prețurile pentru GIGACALORIE??? EU PLĂTESC 733 LEI/ LUNĂ, PENTRU UN APARTAMENT DE DOUĂ CAMERE, ÎN CRAIOVEI, PE CÂTA VREME FIUL MEU ĂTEȘTE, LA PAUȘAL, PENTRU 3 CAMERE, ÎN BUCUREȘTI, APROXIMATIV 350 LEI, INCLUSIV CONSUMUL DE GAZE! MENȚIONEZ CĂ NU ARE CENTRALA TERMICĂ ȘI STĂ CU CHIRIE! EL PLĂTEȘTE ÎNTREȚINEREA 350 LEI! RUȘINE SĂ SUSTINEȚI CA SUNTEM PRINTRE CELE MAI IEFTINE ORAȘE DIN ȚARĂ!!! PROPAGANDA MARCA P.S.D.!!! RUȘINE!!!

  • Bucur spune:

    Am trimis comentarii, care NU APAR, OARE DE CE??? Nu au fost comentarii licențioase!
    Pentru că sunteți voi, ăștia, aserviți politicului, primarului neales de mine! Ce nu vă convine, nu
    transmiteți, specific comuniștilor!
    Să vă fie rușine!
    Ce să spun? Vine Gentea și „taie moțu'” la o stradă reabilitată, la o băncuță… Să facă în așa fel încât să fie pedepsiți cei care distrug, fac mizerie în urma lor, care nesocotesc eforturile de a înfrumuseța și păstra curat orașul Pitești și nu numai!

  • vica spune:

    De 3 ani de zile n-a facut NIMIC omul asta in oras. De departe e cel mai slab primar dintre toti mediocrii care s-au perindat pe la primaria Pitesti.
    Are si el un hobby si doar cu asta se ocupa: FOTBAL!

  • Mihaela spune:

    Bv domnului primar si poate va ajunge si pe str Nicolae Dobein unde sau dat locuintele sociale in spatele stadionului pt cacu de doi ani este o strada in paragina cu mult noroi si gropi ,fara curent electric la iluminatul public si fara aleii fara absolut nimic dar in schimb au noroc cei cu masini de tonaj mare sasi parcheze autovehicolele unde doresc dansii chear si pe troruarele principale si noi cei ci copii mici trebuie sa ne protejam copii de masini pt ca trebuie sa mergem pe strada se stie de situarie dar ca de fiecare data sa stiti ca interesele de a ajunge la putere pana a face obligatiile cetateanului sunt de asteptat sau mai bine zis fiecare isi vede interesul asa e in toata romania e bine ca la platile publice nu ne scuteste nimeni din contra cresc de la zi la zi care e interesul?sa ne ea bani pt sa aibe de unde manca ei nu noi….?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA