NOR CURIER 930X122

tentativă de furt

Pitești. Prins la furat imediat după ce a ieșit din închisoare

Pitești. Prins la furat imediat după ce a ieșit din închisoare

Citiți și: Doi puștani de 17 și 19 ani au dat spargere după spargere în Argeș

Un bărbat a fost prins la furat la doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare. Acesta a vrut să sustragă mai multe alimente dintr-un magazin de pe raza municipiului Pitești.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 04 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești au fost sesizați, de către agentul de pază al unei societăți comerciale din municipiul Pitești, cu privire la faptul că, ar fi surprins un bărbat care ar fi încercat să sustragă produse alimentare.

Citiți și: DUBLĂ TENTATIVĂ DE FURT PE BULEVARDUL PETROCHIMIȘTILOR – HOȚUL, PRINS ÎN FLAGRANT

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești, care au efectuat cercetarea la fața locului și l-au condus pe bărbat la sediul poliției, pentru audieri.

Prins la furat imediat după ce a ieșit din închisoare

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, bărbatul, de 30 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, este cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea mai multor infracțiuni de furturi din societăți comerciale, pe raza județului Dâmbovița.

Acesta a fost eliberat, în cursul săptămânii trecute, din penitenciar, unde a executat pedeapsa de 4 ani și o lună pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90