930×122 CAPRA 5

curse gratuite

Pitești: Programul curselor gratuite oferite de Publitrans

În acest weekend, 20 – 22 mai 2022, se vor desfășura manifestările prilejuite de aniversarea a 634 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului, sub egida „Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești”.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

O mare parte a evenimentelor organizate de către municipalitatea piteșteană va avea loc în Parcul „Lunca Argeșului”, iar soluția cea mai eficientă pentru a evita aglomerarea traficului rutier în zonă, dar și neplăcerile cauzate de numărul insuficient de locuri de parcare pentru toate autoturismele celor care doresc să participe la festivitățile acestor zile este folosirea transportului în comun.

Astfel, administrația locală pune la dispoziția piteștenilor o cursă specială a companiei Publitrans, ce va funcționa pe parcursul celor trei zile ale Pitești Fest: gratuit, pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Parcul „Lunca Argeșului” și retur, cu plecări din 30 în 30 de minute.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Programul curselor, în cele trei zile de sărbătoare a Piteștiului, va fi următorul:

– Vineri, 20 mai – între orele 12:00 și 24:00;

– Sâmbătă, 21 mai – între orele 09:00 și 24:00;

– Duminică, 22 mai – între orele 09:00 și 22:00.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90