930X122 MAIA

incendiu auto

Pitești/Prundu: A fost panică cu o mașină a unui curier de la Sameday

Update, ora 09:51, ISU Argeș transmite: „Echipajul de pompieri a constat că a fost vorba de un incendiul la componentele combustibile ale motorului.

Citiți și: Trafic blocat pe Autostrada A1, acum! Flăcările au înghițit o mașină!

Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la întregul vehicul, iar cauza probabilă de izbucnire este un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.”

Știrea inițială, ora 08:45

Panică în cartierul piteștean Prundu, în această dimineață.

Citiți și: Argeș. Incendiu la un autocar aflat în mers!

 

Un incendiu auto a izbucnit la mașina unui curier de la Sameday.

 

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Bradu. S-a acționat cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

 

A fost vorba despre o degajare de fum masiv la compartimentul motor al unei autoutilitare, conform ISU Argeș.

Nu au existat victime.

Update, 16.02.2022, ora 14.26

Drept la replică

„Ca urmare a materialului de știri postat în data de 11 februarie, în cadrul căruia o serie de videouri ilustrează o mașină de curierat Sameday, degajând fum, din cauza unei defecțiuni la instalația electrică a motorului, menționăm următoarele:

Considerăm că titlul materialului publicat pe site-ul dvs., „A fost panică cu o mașină a unui curier de la Sameday”, induce cititorii publicației în eroare, amplificând gravitatea situației, precum și punând o etichetă incorectă reacțiilor trecătorilor și oamenilor prezenți. Așa cum arată și materialele video incluse în știre, situația a fost gestionată corespunzător de către curierul Sameday, care a respectat protocolul impus de o astfel de situație, reducând la minimum riscurile. Abordarea corespunzătoare este confirmată și de reacțiile oamenilor surprinși de camera de filmare, care trec prin dreptul mașinii neafectați de ceea ce se întâmplă.

Există o discrepanță foarte mare, între titlul materialului dvs. și clipurile pe care se bazează articolul, sugerând o exagerare majoră a faptelor expuse. Considerăm că niciunul dintre videoclipurile care însoțesc articolul nu sugerează o formă de panică, în rândul celor prezenți.

Toți curierii Sameday au dotate autoturismele cu extinctoare și truse de prim-ajutor și pot să intervină în situația unui pericol imediat sau / și a funcționării deficitare a instalației electrice. Ei sunt instruți să apeleze cu promptitudine la instituțiile abilitate (pompieri, SMURD), pentru implementarea tuturor măsurilor de siguranță.

În situația prezentată, curierul Sameday a respectat protocolul impus de această situație, iar, la fața locului, s-au prezentat o autospecială de pompieri și un echipaj SMURD.

De asemenea, se poate observa că incendiul produs de instalația electrică a fost de proporții reduse, caroseria autovehicului nefiind afectată, iar persoanele din jur nefiind puse în pericol. Așa cum menționează articolul, nu au existat victime de ordin fizic sau emoțional.

Profităm de ocazie pentru a întări faptul că una dintre prioritățile companiei Sameday este siguranța colegilor, a colaboratorilor, și a oamenilor în general, motiv pentru care Sameday va lua în continuare toate măsurile necesare pentru ca mijloacele de transport din flotă să fie verificate și întreținute corespunzător.”, transmite Ioana Duca reprezentant agenția pastel, agenția de comunicare Sameday.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3