Donaris 930 x 122

Gentea

Pitești. Replica zilei: ”Nu au știut nimic, ca să nu o mai dăm după gard!”

Pitești.  Primarul Gentea: ”Nu au știut niciunul nimic, ca să nu o mai dăm după gard!

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Viceprimarii, ignorați de propriile partide!

Guvernul a stabilit în legea bugetului de stat cote de bani pentru fiecare parlamentar al Coaliției în parte. Astfel, fiecare parlamentar PSD va putea direcționa spre circumscripția sa suma de 500.000 lei, iar liberalii 635.000 lei.

Citiți și: Sprijin important pentru 10.000 de oameni!

Parlamentarii PSD de Argeș au alocat aceste sume în două direcții: senatorul Ovidiu Puiu și deputatul Nicolae Georgescu au dat banii la Pitești, iar primarul Cristian Gentea a anunțat azi că fondurile vor fi folosite pentru realizarea unui branșament la Gheorghe Doja; ceilalți aleși ai PSD Argeș au alocat fondurile pentru reabilitarea sediului Salvamont.

Întrebați astăzi, în ultima conferință de presă, organizată în cadrul Primăriei Pitești (alte detalii cât și IMAGINILE VIDEO INTEGRALE, AICI) , cum au folosit aceste fonduri aleșii PNL și USR, viceprimarii Mihai Mihăilescu (USR) și Gelu Tofan (PNL) nu prea au știut ce să răspundă.

La noi a fost mai simplu. Banii s-au alocat pe grupuri parlamentare. Fiecare grup parlamentar a decis cum se împart în interiorul grupului parlamentar. La noi, prin decizie a Biroului Permanent Național, s-au alocat primarilor USR în funcție.

Nu am fost acolo să știu mai multe, nu sunt în Biroul Permanent Național. Banii s-au alocat la nivel de grup. Acum eu sunt curios dacă PSD a dat bani acolo unde nu are primari, dar are viceprimari…„, a spus Mihai Mihăilescu (USR).

Iată toată declarația VIDEO a acestuia:

Ce spune Gelu Tofan (PNL), celălalt viceprimar al Piteștiului:

Este o întrebare mai complicată, așa de sfârșit de an.

Știți, la mine comunicarea e mai anevoioasă, așa, cu actuala conducere. Am văzut că s-au alocat bani la primarii liberali din teritoriu. La noi, și Primăria Albeștii de Muscel are mare nevoie de bani, și Bughea, și așa mai departe.

Nu am cerut un sprijin de la parlamentarii noștri pentru Pitești pentru că am considerat că noi avem un buget consistent, iar dacă parlamentarii PSD s-au oferit să ne sprijine, sprijinul e binevenit.

Probabil la anul voi cere în mod excepțional pentru Pitești această alocare. Nu m-a întrebat nimeni„.

Declarația VIDEO:

 

Cristian Gentea a spus, însă, că viceprimarii săi nu au știut nimic despre aceste alocări. „Nu au știut nimic!„, a spus Gentea.

Toată declarația VIDEO a primarului piteștean, AICI:

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3