Donaris 930 x 122

piata primariei

Pitești. Revelion 2024 în Piața Primăriei! Ultimele detalii

Pitești. Revelion 2024 în Piața Primăriei! Ultimele detalii

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primăria Municipiului Pitești, prin intermediul Centrului Cultural, vă invită să vă alăturați unei experiențe unice și pline de energie în aer liber, în noaptea dintre ani.

Organizatorii pun la punct deja ultimele detalii și anunță numeroase surprize.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Artiști consacrați vor întreține atmosfera, iar piteștenii se pot bucura de vinul fiert și bunătățile culinare de la Târgul de Crăciun.

După nelipsitul foc de artificii, petrecerea va continua.

,,În noaptea dintre ani, în centrul orașului, vă invităm la o SUPER PETRECERE în aer liber, organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.

De la ora 22:00 până la ora 24:00, DJ Project, urmați de Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de Taraful Clejanilor, vor încinge atmosfera de sărbătoare.

De la petrecere nu vor lipsi vinul fiert și bunătățile culinare oferite la Târgul de Crăciun Pitești.

Pitești. Revelion 2024 în Piața Primăriei! Ultimele detalii

La miezul nopții, vom întâmpina anul 2024 cu un foc de artificii.

De la ora 00:15, DJ Graphic MFM Dance & MC Crisa dau startul unei petreceri pentru un nou an, mai bun și mai împlinitor decât precedentul.

Ritmuri incendiare și tradiție autentică!

Toate vor fi prezente în Piața Primăriei Pitești, în noaptea dintre ani!

Vă așteptăm sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun din Pitești să ne bucurăm împreună!

Să dansăm și să creăm amintiri de neuitat!„, transmit organizatorii.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu Dumitru spune:

    Chiar ,,super petrecere” cu ,,artiști de marca” care nu si-au găsit nici un angajament pentru noapte de revelion din cauza ,,renumelui” care îl au.
    Cine ii mai pe Clejani în 2023 de revelion când nici romii lor nu ii mai iau la petreceri??
    Dar acum pe final de an gașca de la primărie prin intermediul asa zidului centrului cultural mai trage un tun financiar din banii piteștenilor pentru ca oricum dedicat orașul Pitesti a avut în ultimii ani parte de cele mai mari bugete nu a realizat absolut nimic , cu excepția semaforizarii excesive prin care a blocat pur și simplu orașul si
    a montării renumitelor stații dd autobuz la prețul colosal dd 44500 euro bucata ( în total 101 statii), stații care consta în 5 profile metalice, 4 geamuri , un miniscul acoperiș de tabla și o bancuta pe care încap maxim 5 persoane , preț cu care se poate o garsoniera confort 1 sau chiar un apartament dd 2 camere confort 2..
    Acestea sunt realizările cele mai slabe si incompetente administrații locale a orașului Pitesti din ultimii 30 de ani , de card sa speram ca vom scăpa la alegerile locale de anul viitor.

  • Jean spune:

    pitesti, orasu cu cea mai acumpa căkăstoare publica si cele mai multe semafoare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90