930×122 CAPRA 5

bărbat

Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

Citiți și: Breaking: Poliția, anunț ÎNGRIJORĂTOR despre o persoană!

În perioada 23-26 decembrie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase ocazionate de sărbătoarea Nașterii Domnului, care s-au desfășurat pe întreg teritoriul județului Argeș.

Jandarmii argeșeni au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională, în mod independent, precum şi în sistem integrat.

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

Au intervenit la evenimentele semnalate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau adresate direct instituției.

În perioada menționată, jandarmii argeșeni au constatat o infracțiune pentru încălcări ale Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Un bărbat de 32 de ani a fost prins în timp ce avea asupra lui un pliculeț cu resturi vegetale. S-a întâmplat pe 23 decembrie, lângă Expo Parc.

Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

În plus, în aceeași perioadă, jandarmii au aplicat 26 sancțiuni contravenționale (11 avertismente și 15 amenzi). Valoarea totală a fost de 7.300 lei.

„Sancțiunile au fost în principal pentru fapte prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, în această perioadă, echipajele de intervenție ale Jandarmeriei Argeș au răspuns la 4 solicitări efectuate prin S.N.U.A.U. 112”, anunță Jandarmeria Argeș.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3