Donaris 930 x 122

băuți

Pitești. Revoltător! Școli „păzite” de agenți de securitate băuți

Pitești. Revoltător! Școli „păzite” de agenți de securitate băuți

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Două unități de învățământ din Pitești, mai exact din zona Războieni, erau „păzite” de doi agenți de securitate aflați sub influența alcoolului.

Paznicii, de la firme diferite de securitate, s-au dus la muncă băuți, iar elevii erau, bineînțeles, la cursuri. Au fost prinși cu alcool „la bord” de polițiști, în timpul unei acțiuni de verificare a modului de efectuare a serviciului de către agenții de pază.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Unul dintre agenți avea o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiecare dintre paznici a fost amendat cu 200 de lei.

„Măsura sancționării a fost comunicată către Serviciul Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru aplicarea măsurilor legale care se impun, întrucât la două abateri de asemenea natură se aplică măsura complementară a retragerii avizului de pază”, precizează Poliția Argeș.

Din câte se pare, cei doi ar fi fost la prima abatere.

Foto: Descriptiv – Observator

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3