930×122 CAPRA 5

ieftinire

Pitești: S-a ieftinit! Bucurie pentru toată lumea!

Prețul căldurii s-a ieftinit în Pitești!

Citiți și: Anunțul zilei privind prețul carburanților!

În ședința Consiliului Local Pitești de astăzi, 27 ianuarie, a fost aprobat proiectul privind micșorarea prețului la energie termică.

Astfel, potrivit Hotărârii de Consiliu, prețul local pentru energia termică facturată populației din municipiul Pitești se reduce de la 385 lei/Gcal, la 339,71 lei/Gcal.

Citiți și: IEFTINIRE RECORD LA CARTOFI! AFLĂ EVOLUȚIA PREȚURILOR!

Această scădere este valabilă în perioada sezonului rece, cuprinsă între 1.01.2022 – 31.03.2022 și 1.11.2022 – 31.12.2022.

Decizia se aplică ca urmare a reducerii cotei TVA de la 19% la 5 %.

Consultă întreaga Hotărâre, AICI.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ion ion spune:

    Greșit. Nu toți locuitorii orașului Pitești au motive de bucurie!
    Nu este corect/ logic /moral că toți locuitorii orașului sa suporte subvenții pentru o parte mica dintre acestea… Mai ales în lipalsa măsurilor de remediere a situației, din partea autorităților.
    Cu alte cuvinte, daca ai ales sa fii independent de Termocalor (din cauza serviciile care lasă de dorit), primăria nu subvenționează facturile la gaze.

  • George spune:

    Blocurile de locuințe au fost executate după un proiect. „Alegerea” la care se face referire așadar se află între a lua un apartament la bloc (care e executat după un proiect) si alt tip de locuințe. Unii au ales să rămână în proiectul inițial așa cum e logic/corect si moral la urma urmei… In tarile din vest nici nu exista logic si legal o altă posibilitate. Dar, pe parcurs s-a considerat mult mai… cool si „economic” să te debransezi de la sistemul centralizat… dand de furcă si celorlalti prin dezechilibrarea rețelelor de distribuție a utilităților de apa calda construite conform unui proiect… Noroc ca odata cu reabilitarea rețelelor de distribuție cu conducte preizolate (fonduri europene) s-a mai reglat ceva din dezechilibrarea retelelor ca urmare a plecării din rețea a peste 50% din consumatori. Se pare mai nou ca ne-am trezit si noi să ne dăm seama tehnic vorbind, ca e mult mai economic dar și pt.a proteja mediul de încălzirea globală ca e mai logic/corect si moral să ne incalzim mai multi (tot unirea face puterea) de la un singur sistem. Da Doamne mintea romanului „cea de pe urma”… si nu cea de „conjunctura”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90