NOR CURIER 930X122

intersecție

Pitești: S-a schimbat totul în cea mai aglomerată intersecție!

De astăzi, de la ora 11:00, semaforizarea inteligentă din intersecția Mircea Eliade cu Bd. Nicolae Bălcescu va funcționa normal, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Timp de o săptămână, aici, semafoarele au funcționat pe galben intermitent.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Acest lucru s-a întâmplat pentru ca participanții la trafic să se acomodeze cu această schimbare.

La această oră, în intersecția străzii Mircea Eliade cu Bd. Nicolae Bălcescu sunt prezenți și polițiștii rutieri.

 

Lucrările de semaforizare aferente acestei intersecții fac parte din cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Crearea unui sistem de management al traficului și măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiul Pitești”.

Prin instalarea acestui semafor se dorește fluidizarea traficului în zonă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

20 de comentarii

  • Un cetatean spune:

    Din filmuletul vostru nu se intelege: nu mai ai voie sa urci in Gavana pe strada Mircea Eliade? Nu se vede nicio sageata pe asfalt pentru directionare si vreun semafor care sa permita asta. Oamenii care mergeau spre casa pe acolo pe unde trebuie sa ajunga acum?

  • Gogu spune:

    Atât de inteligente sunt, că este coada de mașini până la Teatru Davila. Faci 30 minute pentru 3 km. Politia era în intersecție și se uită. Salvările nu aveau cum să aducă pacienții la spital. Voi scrieți numai ce vreți. Tot timpul vorbiți de primarul de la Pitești, Bradu și Budeasa și puneți poze cu ei și cu șeful inspectoratului școlar. Probabil că vă dau bani multi, se știe că ziarele fac reclama ascunsa.

  • ovidiu spune:

    Feliciari domnule Gentea …ati reusit sa blocati tot nordul cu inteligenta semafoarelor dvs….pacat de nervii si timpul pierdut ca sa nu mai vorbim de banii publici irositi pe cea mai proasta idee in cea mai aglomerata intersectie….retineti dl Gigea va veti intoarce la sensul giratoriu cat ai zice semafor! am trecut astazi 23.06 la 13.55 si era blocat tot pana la blocul turn de la urmatoarea statie…..vai de inginerii sufletului care au gandit asa ceva

  • Ionescu spune:

    Cea mai aglomerată? Păi la Podul viilor ce mai e? Pistol cu apă? Aaaa…de asta nu se mai amintește nimic ,că nu dă bine la psd, la dom’primar. Se știe, frigiderul plin cu carne din partea șoferilor care trec prin zonă!!!

  • dorel spune:

    podul viilor….nu e intersectie…e mama lor !
    sa vezi dupa ce se face si Leroy Merlin o sa fie bestial! :))

    nea primaru’ si toata gasca ar trebui scosi la pensie de ieri, sa nu mai aiba voie sa faca nimic, au facut destule!

  • Fgd spune:

    Incepe de la sp. Militar.cred că 20 min am făcut până să fac stânga spre Găvana (unde-i benzinaria ). n-am văzut semn interzis la stânga spre Găvana și kauf.daca ar fi interzis la stânga cand ar mai ajunge lumea la kauf ? Deci cred că logic se poate face la stânga.era mai fluid cu giratoriu in loc de semafor.am văzut semafor și pe teilor(nepornit).

  • daniel spune:

    Ce faci daca vii dinspre centru si trebuie sa faci stanga pe Mircea Eliade? Dai prioritate la cei ce vin dinspre Bascov? Pai ce progres este asta?

  • Adi spune:

    Ce vreti ma baieti la ore de varf trafic. de cand se vorbeste de a doua centura. in loc de blocuri poate cateva pasaje. in tot pitestiul avem lipsuri de la soferi cu lipsa educatiei rutiere pana la lipsa marcajelor indicatoarelor etc dar avem plusuri la parcat cu fundul in strada si pe unde vrem . Pitestiul a fost si va fi pt ca asa vrea primaria un oras bazar targ de negoturi stradale in alte orase sunt scoase magazinutele de termopan de prost gust si evazioniste si inlocuite cu parcari decente spatii verzi atata timp cat cotizeaza la primarie nu o sa avem un oras aerisit .

  • Ionuț spune:

    Au reușit să facă și mai aglomerat decât era. Logic ar fi trebuit să se renunțe la scuarul din partea stângă, să se facă o bandă pentru cei care virează pe Mircea Eliade și două benzi pentru cei care merg înainte către Bascov. Atunci se putea spune că se fluidiza traficul ! Dacă acum când valorile de trafic sunt reduse, este așa de aglomerat, nu vreau să mă gândesc ce va fi când încep școlile și oamenii se întorc din concedii !

  • Un cetatean spune:

    @ Adi – Intelegem toti ca la anumite ore e trafic de varf, dar in cazul acestei intersectii e vorba ca s-a facut ceva care agraveaza lucrurile, din cauza incompetentei primarului si a slugoilor lui. Sensul ala giratoriu si semnele care erau inainte permiteau o circulatie mai fluida si, in plus, nu faceau coada aia care uneori pleaca din dreptul intrarii pe Dumbravei si tine pana la acel semafor de la Mircea Eliade. Mai mult decat atat, noile semafoare sunt gandite dupa o filozofie proasta, contrara celor din alte tari, ele permit prioritizarea traficului care merge spre centrul orasului in dauna celui care vine dinspre centru, in loc sa dez-aglomereze el aglomereaza. In loc sa permita soferilor sa ajunga in cartiere ca sa iasa din trafic, semafoarele alea produc efectul contrar, tin din ce in ce mai multi soferi in trafic.

  • Sergiu spune:

    Domnule Primar
    Luați cu dumneavoastră toată Comisia de circulație a orașului și veniți în Găvana să vedeți bătaia de joc la adresa locuitorilor legată de fluidizarea faimoasă a circulației.
    După ce că nu a fost nimic modernizat în cartier în afară de borduri mai stăm și toată ziua blocați în trafic. Ocolim tot cartierul ca să parcăm mașinile acum că s-a scumpit combustibilul și uităm complet de poluare și de praf și dr zgomot.
    Iarba și gardul viu se taie doar în centru de către primărie.
    Coșuri de gunoi nu există măcar pe alei și pe trotuare ca să nu mai zic de cele de la blocuri. Gavana arata ca în anii ’80
    De ce?
    Și noi plătim impozite.

  • Nanescu Marin spune:

    Faceți ceva la intersecția Calea Bascov-Calea București (la rond) … Trafic enorm…

  • Nedelcu Marius spune:

    Domnilor ziaristi
    Sunteti singurii ce puteti lua atitudine la bătăile de joc la care suntem supuși zilnic ca locuitori ai Piteștiului in principal
    Daca motorina s a făcut 9 lei/litru cum sa faci tu alt semafor pe un km jumătate??!!!
    Astăzi la ora 16 coada spre zona blocurilor L de la Kaufland nord pleca de la stopul din din intersecția cu Teatrul Davila
    S a stat cel puțin 30 min pentru a trece de noua intersecție semaforizata….de o minte somnolenta…..
    Maine las cinzeci de bani în intersecție si ca tot e bine sa nu arunc moneda pe jos faceți si o fantana….ne răcorește
    RUSINE ca ne luați peste tot la cinzeci de bani!!!!

  • Sergiiu spune:

    De ce nu publicati toate comentariile?
    Cele care critică deciziile luate de faimoasă comisie de circulatie a orașului nu trebuie publicate?
    Nu am folosit limbaj vulgar care sa împiedice publicarea comentariului meu deci nu vad unde este problema.
    Trebuie sa preaslăvim cumva deciziile comisiei de circulație? Spuneti-mi ca să știu pe viitor.
    Nu uitați însă să le spuneți și lor să vină pe teren înainte de a lua decizii care ne fac nouă ,plătitorilor de taxe și polițe și ai platitoror salariilor din tot aparatul bugetar și a salariilor aleșilor locali.

  • Sergiiu spune:

    De ce nu publicati toate comentariile?
    Cele care critică deciziile luate de faimoasă comisie de circulatie a orașului nu trebuie publicate?
    Nu am folosit limbaj vulgar care sa împiedice publicarea comentariului meu deci nu vad unde este problema.
    Trebuie sa preaslăvim cumva deciziile comisiei de circulație? Spuneti-mi ca să știu pe viitor.
    Nu uitați însă să le spuneți și lor să vină pe teren înainte de a lua decizii care ne fac nouă ,plătitorilor de taxe și impozite , ai platitororilor salariilor din tot aparatul bugetar și a salariilor aleșilor locali.

  • Sergiiu spune:

    De ce nu publicati toate comentariile?
    Cele care critică deciziile luate de faimoasă comisie de circulatie a orașului nu trebuie publicate?
    Nu am folosit limbaj vulgar care sa împiedice publicarea comentariului meu deci nu vad unde este problema.
    Trebuie sa preaslăvim cumva deciziile comisiei de circulație? Spuneti-mi ca să știu pe viitor.
    Nu uitați însă să le spuneți și lor să vină pe teren înainte de a lua decizii care ne fac vuața amară nouă ,plătitorilor de taxe și impozite , ai platitorilor salariilor din tot aparatul bugetar și a salariilor aleșilor locali.

  • Dragos spune:

    Sa va ia naiba de cretini care ati venit cu ideea asta tampita!!!!! .O porcarie mai mare nu se putea face. O SA VA UMPLEM FRIGIDERUL DL PRIMAR CU SEMAFORUL VIETII !!!!

  • Geo spune:

    Sensurile giratorii nu trebuie desfiintate. Semaforizarea inteligenta a facut traficul infernal pe directia Bascov.

  • Un cetățean care suferă de deciziile luate de comisia de circulație spune:

    Domnule Primar, locuitorii din oraș va roagă sa scoateți din birouri toată Comisia de circulație a orașului care e plătită in mare parte cu salarii colosale de către cetățenii acestui oras și sa ieșiți odata pe teren ca să vedeți bătaia de joc din acest oraș.
    De ce nu modernizati cartierele marginale ale orașului mai bine decât sa dați bani aiurea pe semafoare care încurcă, pe borduri și pe sensuri unice prost gândite in schimb cartierul Gavana, Bascovul , Trivale, Prundu.
    Arata ca înainte de 1989?
    Și locuitorii aceștia plătesc impozite nu numai cei din Centru sau din zona 1.
    Nu mai luați decizii din birouri.
    De locuitorii din Gavana v-ati bătut joc și cu sensurile unice și cu semafoarele
    Ar trebui sa ne plătiți combustibilul consumat aiurea , timpul pierdut datorita incompetentei acestei comisii și daune morale .
    Sunteți plătiți din bani publici deci aveți obligația sa administrati orașul pentru cetățeni dar acest lucru se poate face doar discutând și ascultând și părerea cetățenilor. Lăsați scaunele confortabile plătite de noi ,cetățenii acestui oraș și ieșiți odata pe teren cu toată Comisia aceasta care ne face viata amară.

  • Costel spune:

    Propunerile de vin de la cetățeni sunt putite în sertare. Vine pacaliciul de tofan ( nu imi permit sa scriu cu T mare), cu tot felul de idei tâmpite și face circulația praf.
    Dacă îl întrebi de justificări, se întoarce și pleacă. Nu știu ce mai cauta băiatul ala în comisia de circulație.

    Aștept ziua când se vor face sens unic și semafor inteligent la el și la primar pe strada.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3