NOR CURIER 930X122

ceair

Pitești! Scandal în Ceair! S-a repezit spre el cu mașina!

Pitești! Scandal în Ceair! S-a repezit spre el cu mașina!

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

În ziua de 21 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală în cadrul căreia un bărbat care ar fi condus o autoutilitară fără a fi deținător de permis de conducere ar fi determinat, prin manevrele efectuate, rănirea unei alte persoane.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că în jurul orei 14:30 un bărbat de 51 de ani, din Pitești, ar fi avut o stare conflictuală cu alte două persoane, în zona Pieței Ceair. De asemenea, pe fondul stării conflictuate, cel în cauză, fără a fi deținător de permis de conducere, ar fi condus o autoutilitară pe str. 9 Mai din Pitești, unde ar fi manevrat autovehiculul în mod amenințător, astfel încât una dintre cele două persoane a suferit leziuni, lovindu-se de oglinda altui autovehicul.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

În cauză, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 335, 193 și 371 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În seara zilei de 21 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 51 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de 22 aprilie, cel în cauză a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a stabilit cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, având stabilită, alături de alte obligații, și pe aceea de a nu pătrunde în incinta Pieței Ceair din Municipiul Pitești sau pe străzile adiacente.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90