930 x122 grota rece

vătămare corporală

    Pitești: Scandal în miez de noapte! Și-a snopit în bătaie iubita

    În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, și au reținut un bărbat de 51 de ani, din București, transmite IPJ Argeș.

    Citiți și: SCANDALAGIU DIN RĂZBOIENI, REȚINUT DE POLIȚIE

    Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 august a.c., în timp ce se afla într-un apartament din Pitești, bărbatul ar agresat-o fizic pe concubina sa, provocându-i leziuni corporale grave.

    În cadrul activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost condus, în baza unui mandat de aducere, din municipiul Arad, la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

    După administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    Foto descriptiv

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3