SMART KIDS 930X122

tulburarea ordinii și liniștii publice

Pitești. Scandal în plină stradă! Șofer amenințat cu cuțitul de un puști de 15 ani

Scandal pe o stradă din municipiul Pitești. Un șofer a fost înjurat și amenințat cu cuțitul de un puști de 15 ani. Mai mult decât atât, conducătorul auto s-a ales și cu mașina lovită.

Citiți și: Argeș: Puști de 17 ani, reținut de polițiști. S-a luat la bătaie cu unul mai mare

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 24 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 17 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, în urma unui conflict spontan generat de faptul că apelau la mila publicului, un bărbat de 52 de ani, împreună cu un minor de 15 ani, ar fi adresat injurii, cuvinte, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență conducătorului unui autoturism care se afla într-o coloană de autovehicule. În aceleași împrejurări, minorul ar fi scos din buzunarul gecii un cuțit, pe care l-ar fi îndreptat amenințător către autovehiculul în care se afla persoana vătămată, iar ce doi ar fi lovit portiera stânga față a autovehiculului.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto descriptiv: Ziua de Cluj

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Deci treaba s-a intamplat pe 17 aprilie, iar politistii abia pe 24 mai au finalizat cercetarile. Asa se intampla cand nu mai avem politisti pe strazi care sa patruleze si sa asigure ordinea publica, mai vezi doar cativa „comunitari” care vaneaza prin parcuri pe aia care scuipa seminte pe jos, in rest, boierie, aia de la rutiera, patrule de jandarmi, patrule de la ordinea publica nu mai vezi pe nicaieri, si-au invatat cururile cu scaunele… D-aia a ajuns si pacaliciul de Gentea sa se vaite ca i-a furat cineva panselutele de pe pod (culmea ironiei, tocmai el zicea „cati politisti sa angajezi?” – nu trebuie sa angajezi, bai, incompetentule, trebuie sa-i scoti pe strada pe cei care exista, nu doar sa le asezi cururile in bmw-uri de serviciu)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90