NOR CURIER 930X122

containere îngropate

Pitești. Schimbare în Găvana! Noutatea de ultim moment

Pitești. Schimbare în Găvana! Noutatea de ultim moment

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În cartierele Găvana și Gârlei 29 vor fi amplasate containere îngropate!

Vor fi amenajate platforme a câte 5 astfel de containere prevăzute cu sistem ultraperformant, digitalizat, pentru colectarea deșeului casnic (plastic/metal, hârtie/carton, sticlă, biodegradabil și menajer).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Reamintim că în urmă cu câteva luni, Trivale a fost primul cartier dotat cu astfel de sistem de colectare a deșeurilor pe 5 fracții.

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) în materialul realizat de publicația ePitești, AICI: – Pitești. Veste bună pentru locuitorii din Trivale! – 

Pitești. Schimbare în Găvana! Noutatea de ultim moment

Menționăm că, potrivit informațiilor oferite de municipalitate, rezultatul licitației pentru aceste containere a fost contestat la Consiliul Național de Soluționare a Contestație și ulterior la Curtea de Apel.

Dat fiind faptul că ambele instanțe au hotărât în favoarea Primăriei, astăzi a fost semnat contractul pentru amenajarea containerelor.

Prețul contractului este de 18.483.779,57 lei cu TVA.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ursu spune:

    pai mai platim taxa de salubritate daca-l mai si sortam? totusi e gunoi,de ce ar trebui cetateanu sa se complice?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3