Donaris 930 x 122

Pitesti

Pitești: Schimbare în trafic lângă Școala „Marin Preda”

De luni, 13.03.2023, a fost pus în funcţiune, pe galben intermitent, un semafor cu buton, la trecerea de pietoni de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, în zona Școlii Gimnaziale „Marin Preda”, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Marți, 14.03.2023, după ora 09:00, semaforul va avea regim normal de funcţionare: pietonul apasă butonul de cerere şi apoi așteaptă secundele indicate de numărător, până la apariţia culorii de traversare.

Acţiunea a fost efectuată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării Comisiei pentru sistematizarea circulației, din data de 26.07.2022.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Măsura semaforizării trecerii pentru pietoni vizează o mai bună siguranță la traversarea străzii pentru elevi și pentru persoanele care tranzitează, locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3