930×122 POSADA 5

Pitesti

Pitești: Schimbare în trafic pentru siguranța pietonilor

Primăria Pitești anunță că Administraţia Domeniului Public execută lucrări pentru desfiinţarea trecerii de pietoni denivelate din dreptul Liceului de Arte „Dinu Lipatti”, pe strada Pătrașcu Vodă.

Citiți și: Pitești. S-a aprins iluminatul festiv! Cum arată centrul orașului

În același loc, se va realiza o trecere de pietoni prin marcaj pe carosabil, și va fi amplasat și un semafor cu buton.

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

Această decizie a fost avizată în Comisia de Sistematizare a Circulației, din data de 20.04.2022. Măsura a fost instituită pentru siguranța pietonilor și reducerea riscului de accidente rutiere!

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită și să respecte semnele de circulaţie pentru evitarea oricăror evenimente nedorite.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Cezar spune:

    Au umplut orasul de semafoare, unele din 100 in 100 de metri, cum este cazul la Nord. Asta creaza o aglomeratie infernala, in loc sa optimizeze traficul. Vad ca intentia este sa puna semafoare peste tot prin oras, mai nou…..in timp ce Calea Depozitelor este un dezastreu pentru soferi si pietoni deopotriva. Sunt acolo cateva gropi in asfalt de ramai blocat in caz de dai in ele. Trotuarele sunt praf, iti rupi picioarele de nu esti atent. Iluminatul vechi, neeconomic si cu multe becuri arse.

    Altele sunt prioritatile, vad eu! Aia e…unii cu bordurile, altii cu semafoarele. Fiecare pe unde au interese si parteneri de ‘afaceri’. Deja bate la ochi magaria asta!

570 X 90 POSADA 3