930X122 MAIA

comisia de circulație

Pitești: Schimbare propusă pentru viitorul Kaufland din Prundu

Joi, 20 octombrie, are loc o nouă ședință a Comisiei de Circulație Pitești.

Citiți și: Pitești. Se face super teren de sport în Prundu!

Una dintre cele 16 propuneri și solicitări aflate pe ordinea de zi vizează cartierul Prundu.

Este vorba despre punctul 2 de pe ordinea de zi, care solicită reanalizarea propunerii privind amenajarea unei intersecții semaforizate pentru supermarketul Kaufland din cartier.

Citiți și: Pitești. Accident! Un bărbat a ajuns la spital

Această solicitare a mai fost analizată de Comisia de Circulație în ședințele din luna iulie și august și au fost respinse.

Ce soluție este propusă acum:

Prin adresa nr. 52955/03.10.2022, dl. Dobrescu Radu Robert, solicită reanalizarea pct. 12 din ședința din 05.07.2022, respectiv a pct. 13 din ședința din 08.09.2022 cu privire la asigurarea accesului auto și a fluenței traficului, în condiții de siguranță la intersecția b-dului Petrochimiștilor cu Aleea Petru Poni (la fosta autobază Prundu), pentru soluția adoptată atunci – ”sistematizarea intersecției b-dului Petrochimiștilor cu Aleea Petru Poni se va face păstrându-se modelul actual, respectiv cu patru benzi pe b-dul Petrochimiștilor, câte două pe sens. La ieșirea de pe Aleea Petru Poni, autovehiculele vor fi direcționate obligatoriu la dreapta.”

Soluția propusă acum este menținerea a patru benzi pe b-dul Petrochimiștilor, semaforizarea intersecției dându-se astfel posibilitatea ieșirii atât către dreapta cât și către stânga de pe Aleea Petru Poni, conform planșei anexă.

În solicitare se precizează că sistematizarea intersecției se va face pe cheltuiala proprie a investitorului.

555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90