New Profesional Consult 930 x 122

lărgire strada tineretului

Pitești: Schimbări decisive în zona Școlii ”Mihai Eminescu”, pentru eliberarea traficului

Strada Tineretului va fi reabilitată de Primăria Pitești, documentaţia de avizare a investiţiei urmând să fie aprobată, mâine, de consilierii locali, în ședința Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Pitești. Schimbare majoră la o școală importantă! S-au mobilizat și au reușit

Concret, strada Tineretului va fi lărgită în zona Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”.

Potrivit documentului, valoarea totală a investiţiei este de 1.042.007,02 lei inclusiv T.V.A., adică aproximativ 208.401 euro (la un curs de 1 euro = 5 lei).

Citiți și: Pitești: Burse de peste 1900 de lei pentru doi olimpici de la Școala ”Mihai Eminescu”

Pe traseul străzii reabilitate (cu o lungime de 220.00 m) se vor realiza lucrări de sistematizare și amenajare a domeniului public prin amenajarea de trotuare, accese la proprietăți și spații verzi.

În fața Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” se va amenaja o bandă de staționare, pentru a decongestiona traficul și a permite autovehiculelor să staționeze. Banda va fi marcată și semnalizată corespunzător.

Se vor păstra numărul de locuri de parcare existente, doar că pe partea dreaptă, în zona unde se va amenaja banda de staționare, se vor reloca spre dreapta cu aproximativ 2.00 m, se mai arată în documentația proiectului.

Sursă foto: Google Street View

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Rodica S spune:

    Binenteles ca toate acestea se vor face reducand spatiul verde si taind copaci ! Asta din cauza ca scoala Mihai Eminescu sau 11 primeste copii cu parinti cu bani din tot orasul si din comunele apropiate. Toate clasele sunt suprapopulate in detrimentul actului didactic. De asta se aglomereaza si strada iar acum am gasit solutia, desfintam spatiul verde.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3