New Profesional Consult 930 x 122

deschidere stranduri pitesti

    Pitești – Se deschid ștrandurile!

    Pitești – Se deschid ștrandurile!

    Citiți și: Oficial: Se deschid ştrandurile în Piteşti

    Sâmbătă, 17 iunie 2023, bazinele de agrement situate în zonele Trivale și Costache Negri se deschid pentru public, anunță Primăria Pitești.

    „Bazinele au fost pregătite pentru a oferi utilizatorilor un mediu relaxant, au fost echipate cu șezlonguri și umbrele, iar spațiile au fost igienizate în mod corespunzător. De asemenea, sistemele de alimentare și filtrare a apei au fost verificate pentru certificarea siguranței vizitatorilor.

    Au fost luate toate măsurile conforme cu legislația actuală referitoare la calitatea apei și protejarea sănătății cetățenilor. Astfel, sunt asigurate servicii de salvamar, pază și asistență medicală, disponibile pentru utilizatori.

    Programul de funcționare al plajelor este între orele 08:00 și 20:00, iar tarifele pentru serviciile de agrement sunt următoarele:

    – accesul pe plajă pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți și pensionari: 7 lei/persoană/zi;

    – accesul pe plajă pentru adulți: 20 lei/persoană/zi;

    – închiriere șezlong: 10 lei/zi.”, transmite municipalitatea.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • Adi spune:

      hai la piscina gratarele sa ne afume bine iar cu permisiunea voastra sa folsim si sticle si pahare din cristal … prima e ca negotul primeaza si siguranta pe locul 2..(utilizarea cristalului este interzisa tocmai pt a evita ranirea accidentala ) dar la noi merge si asa.

    • Cetățeanul pacalit spune:

      Cel din Tudor Vladimirescu se deschide?
      Cred ca a devenit proprietate privata!
      Ce sa mai, cele mai importante sunt băile de mulțime!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3