EcoMoto 930×122

business hub

Se încurajează afacerile prin inaugurarea unui Business Hub

Pitești: Se încurajează afacerile prin inaugurarea unui Business Hub

Citiți și: Pitești: Intervenție de urgență la Centrul de Afaceri! Imagini EXCLUSIVE de la înălțime!

Piteștiul se dezvoltă, este într-o continuă transformare iar dinamica a fost și mai evidentă în ultimii ani.

„Pitești Arena”, Bazinul Olimpic și alte obiective de mare utilitate au fost inaugurate.

Citiți și: Pitești: Centru pentru afaceri de succes

Pe listă se adaugă de acum o clădire ultramodernă.

O idee…

O clădire veche de pe strada Frații Golești a fost schimbată în totalitate.

Este situată în vecinătatea bisericii Sf. Ilie iar în anii regimului comunist urma să aibă o importanță mare pentru oraș.

Un proiect de modernizare de la vremea aceea prevedea ca orașul să aibă troleibuze.

Iar edificiul ar fi fost un centru de comandă. Istoria s-a scris altfel, anii au trecut iar actuala administrație locală a considerat că această construcție ar putea fi schimbată radical.

…a prins contur

Proiectul unui centru de bussiness asemănător celui privat care funcționează cu succes de câțiva ani, a prins contur. Și ADR Sud-Muntenia a fost alături ca și altădată.

Vadul clădirii este excelent. Și au fost demarate lucrările pentru a deveni realitate un plan ambițios.

Efectul social

Business Hub, o operă amplă care va ajuta antreprenorii. Valoarea totală a proiectului: 14.626,219,69 lei. Contribuția Uniunii Europene a fost de 7.338.875,70 lei. Se dorește sporirea șanselor de dezvoltare și a ratei de supraviețuire a afacerilor în rândul antrepronorilor, sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii, crearea de noi locuri de muncă.

Ultramodern

Toți cei care desfășoară o activitate în domeniul cercetării și dezvoltării, au de acum înainte posibiliatea de a primi un spațiu adecvat în clădirea din strada Frații Golești.

Cea mai importantă zi

După un an în care s-a muncit într-un ritm alert, se apropie ziua recepției lucrării. Nimic nu mai este ca odinioară, edicificiul fiind modernizat din temelii.

Spațiul a fost compartimentat astfel încât să răspundă tuturor cerințelor. Săli de birouri, de ședinte, de conferințe, sală de mese.

Laborator

Una dintre săli este dedicată amenajării unui laborator cu intrarea și ieșirea securizate.

Condiții de relaxare

Nu va lipsi posibilitatea de a bea o cafea la unul dintre balcoane ori pe terasa clădirii. Pe lângă grupurile sanitare, dușurile vor sta la dispoziția angajaților.

Biblioteca!

A fost gândită o încăpere și pentru viitoarea bibliotecă unde vor veni să se documenteze cei angreanți în munca de cercetare.
poza interior

Materiale de calitate

Au fost folosite materiale de ultimă generație, pe cât de frumoase pe atât de rezistente. Lesne de imaginat ce aer occidental va avea clădirea atunci când va fi utilată cu mobilier adecvat.

Impresie bună

Liviu Mușat, director general ADR Sud Muntenia și primarul Piteștiului, Cristian Gentea au mers astăzi în clădirea Business Hub.

Cei doi au discutat cu antreprenorul și au vizitat cele trei copuri de clădire care comunică între ele din exterior construcția dând impresia de un tot unitar care înfrumusețează zona.

Aceștia au fost mulțumiți de ceea ce au văzut.

Totuși o… problemă

Pe lângă schimbarea arhitectornică, clădirea fiind nouă în peisaj, Business Hub își va dovedi eficiența în timp.

Pe parcursul ultimului an în care s-a lucrat, pe șantier au venit câțiva oameni de afaceri care s-au arătat interesați și au cerut detalii.

Cu atât mai mult acum când totul este ca scos din țiplă. Că proiectul concretizat deja va atrage antreprenorii, este de așteptat.

Și ei vor beneficia de cele mai moderne condiții posibile. Singura problemă ar fi locurile de parcare.

Sunt doar 28, dispuse pe două dintre laturile perimetrului. La prima vedere suficiente. Însă cu timpul, dacă Business Hub va deveni asemeni unui „furnicar” cu zeci de angajați, colaboratori și clienți, alta va fi situația.

Pitești: Se încurajează afacerile prin inaugurarea unui Business Hub

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Bazil spune:

    Proiectantii si executantii lucrarilor nu exista ?
    Este meritul politrucilor ?
    Pina la ei o multime de oameni au contribuit la reabilitarea cladirii !!!

  • Daniela spune:

    Cum adica” asemanator celui privat „? Adica acela nu este suficient ca si asa nu prea vedem multe business- uri in desfasurare in orasul nostru. Vedem doar cit mai multe locuri caldute create pentru clientela politica.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90