930X122 MAIA

centrul multifuncțional

Pitești. Se întâmplă la Centrul Multifuncțional. Nu ratați!

Pitești. Se întâmplă la Centrul Multifuncțional. Nu ratați!

Citiți și: Pitești. Scări reabilitate cu peste 30 de mii de euro

În acest weekend, piteștenii sunt invitați să asiste la ecranizarea a două lungmetraje de excepție, ce vor fi proiectate la Cinematograful ,,București”.

,,Sâmbătă, 16 septembrie  2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă <București> va fi proiectat filmul <În flăcări>, regizat de Chang-dong Lee, în rolurile principale fiind Ah In YooSteven Yeun și Jong-seo Jeon.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

În timpul unei livrări, Jongsu, un tânăr curier, dă din întâmplare peste Haemi, o tânără care locuia cândva în cartierul lui. Haemi îl roagă să aibă grijă de pisica ei cât timp va călători în Africa. La întoarcere, i-l prezintă pe Ben, un tip misterios pe care l-a întâlnit în călătorie. Într-o zi, Ben îi povestește lui Jongsu despre hobby-ul său cât se poate de neobișnuit.

Inspirat din povestirea scurtă <Arderea hambarelor> de Haruki Murakami, care face parte din volumul <Elefantul a dispărut>, În flăcări este un thriller psihologic cu accente romantice în care un scriitor aspirant și un tip bogat devin rivali pentru dragostea aceleiași fete.

Pitești. Se întâmplă la Centrul Multifuncțional. Nu ratați!

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 17 septembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă <București> va fi proiectat filmul <La Civil>, regizat de Teodora Mihai, în rolurile principale fiind Arcelia RamírezAlvaro GuerreroJorge A. Jimenez și Ayelén Muzo.

La Civil spune povestea lui Cielo, o mamă din Mexic care își caută fiica răpită de membrii unui cartel de droguri. Cum autoritățile nu reușesc să o ajute, Cielo ia lucrurile în propriile mâini și se transformă treptat din gospodină în activistă a răzbunării. Povestea este inspirată din fapte reale.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.„, se arată în comunicat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3