NOR CURIER 930X122

apa canal

Pitești. Se oprește apa! Faceți-vă rezerve!

Pitești. Se oprește apa! Faceți-vă rezerve!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 11 iulie 2023, între orele 9 – 17, lucrări de înlocuire vană defectă aferentă reţelei de alimentare cu apă pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu.

Astfel, în acest interval orar se va opri furnizarea apei potabile pe următoarele străzi:

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

-bulevardul Nicolae Bălcescu – de la Dedeman până la sensul giratoriu Bascov;

-străzile: Plopilor, Nicolae Cernescu, Fundătura Nicolae Bălcescu, Aleea Căminelor, Gârlei, Gheorghe Ţiţeica, Constantin Rădulescu Motru, Constantin Noica.

Pitești. Se oprește apa! Faceți-vă rezerve!

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile.

Îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi.

Va depune eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, transmite societatea.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mariana mazilu spune:

    după intervenția de astăzi la sistemul de alimentare cu apă potabilă în Pitești zona nord apa este groaznică. are culoarea namolului.citi metri trebuie plătiți pt a se putea folosi apa pe bulevardul n Bălcescu?

  • Irina spune:

    Când opriți apa, va rugam sa se pune și la fiecare scara de bloc anunț cu 1….2 zile înainte.
    Și când vine apa ,sa nu mai curgă atâta mizerie la chiuveta, că nu putem apa sa o lăsăm să curgă la nesfârșit până vine aceea apa curata.
    mulțumim pentru înțelegere

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90