NOR CURIER 930X122

gala sportului scolar argeșean

Pitești: Seara de Gală a Sportului Școlar argeșean la Ramada

Pitești: Seara de Gală a Sportului Școlar argeșean la Hotelul Ramada, ediția a III-a.

Citiți și: Magnificul spectacol al performanței: Gala Sportului Școlar a strălucit la Ramada

Piteștiul se pregătește să găzduiască un eveniment remarcabil în această seară.

Este vorba despre „Gala Sportului Școlar argeșean”.

Evenimentul va avea loc la prestigiosul Hotel Ramada, începând cu ora 18:30, marcând o celebrare a succeselor înregistrate în domeniul sportului școlar pe parcursul anului 2023.

Această gală este dedicată recunoașterii și premierii profesorilor care au obținut performanțe notabile în competițiile sportive școlare din 2023.

Participanții vor primi diplome și medalii, în semn de apreciere pentru dedicarea și eforturile lor excepționale.

Evenimentul va fi onorat de prezența unor figuri importante din comunitatea locală și regională, începând cu inspectorul general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

Participarea  personalităților subliniază importanța pe care autoritățile locale și regionale o acordă sportului școlar și educației fizice.

Organizatorii promit o seară plină de surprize, cu momente speciale pregătite pentru cei prezenți.

„Gala Sportului Școlar argeșean” nu este doar o ceremonie de premiere, ci și o celebrare a spiritului sportiv și a excelenței în Educație.

Este o seară care promite să fie memorabilă, încărcată de apreciere și inspirație pentru toți cei implicați în sportul școlar.

Așadar, Piteștiul se transformă astăzi în epicentrul sportului școlar argeșean, reunit pentru a onora și recunoaște eforturile și talentul celor mai dedicați profesori și antrenori.

Pitești: Seara de Gală a Sportului Școlar argeșean la Ramada

Foto: descriptiv/Gala Sportului Școlar 2022

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3