930 pe 122 COSTACHE

extraordinară

Pitești. Ședință de maximă urgență la Primărie!

Pitești. Ședință de maximă urgență la Primărie!

Citiți și: Vineri, spectacol în centrul Piteștiului!

Maine, 12 aprilie, de la ora 15, consilierii locali piteșteni se întrunesc în ședință extraordinară convocată de îndată.

În atenția acestora vor fi supuse, pentru vot, următoarele proiecte:

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea H.C.L. nr.594/21.12.2022 privind Rețeaua Școlară a unităților de învățământ preuniversitar, de stat și particular, din municipiul Pitești, pentru anul școlar 2023-2024, cu completările ulterioare.

Citiți și: De astăzi încep oficial Zilele Municipiului Pitești!

-Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea unui mandat special în vederea aderării comunei Căteasca la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 72/28.08.2008 privind modificarea anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 156/2000 referitoare la darea în administrare unităților de învățământ preuniversitar a bunurilor preluate la domeniul public al municipiului Pitești în baza OUG nr. 30/2000.

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr. 96/17.03.2023 privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza DALI) și a indicatorilor tehnicoeconomici aferenți obiectivului de investiții ”Renovare energetică Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși.”

-Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de Fezabilitate aferent obiectivului de investiții ”Branșamente utilități – ”Proiect tip ”Construire creșă medie”, bdul Eroilor, nr. 26-28, Colegiul Economic Maria Teiuleanu, municipiul Pitești, județul Argeș”.

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea participării Municipiului Pitești la ”Programul privind casarea autovehiculelor uzate”.

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea participării Municipiului Pitești cu proiectul ”FORMARE PERFORMANȚĂ ÎN REGIUNEA SUD-MUNTENIA PRIN DEZVOLTAREA RUTEI COMPLETE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DUAL LA UPIT – CONSID-AG”, în cadrul apelului de proiecte lansat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Reforma 4: Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Investiția 6: Dezvoltarea a minimum 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a minimum 10 campusuri profesionale integrate.

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr. 478/04.11.2022 privind transmiterea în administrare a unor spații situate în imobilul-construcție C7, din b-dul Eroilor nr. 26-28 (fost 4-6).

-Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru prelungirea unui termen stabilit prin H.C.L. nr. 543/24.11.2022 privind repartizarea unor locuințe de necesitate aflate în patrimoniul Municipiului Pitești.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3