New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: SERVICII ÎNFIINȚARE FIRME. COSTURI MINIME

Pitești: Oferte pentru firme.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Pentru că timpul este foarte important și în cazul celor ce doresc să înfiinţeze firme ( SRL, SA, PFA, II) sau asociaţii, fundaţii non profit, ONG-uri, Profesional New Consult vine în ajutor.

Cei interesați pot apela la specialişti ce oferă aceste servicii la cele mai mici preţuri de pe piaţa din Piteşti şi din județul Argeş http://www.profesionalnewconsult.ro/services/infiintare-firme-pfa-ii/, asigurând cele mai ȋnalte standarde de calitate, cu minim de deranj din partea clienţilor, care vor evita aglomeraţia şi cozile şi se vor deplasa o singură dată la sediul societăţii doar pentru prezentarea şi semnarea documentelor necesare.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Aşadar, dacă doriţi să porniţi cu dreptul în afaceri o puteţi face la costuri minime, apelând la specialişti în domeniu, ce vă vor sprijini cu sfaturi şi soluţii pentru înfiinţarea firmei http://www.profesionalnewconsult.ro/services/infiintare-firme-pfa-ii/ şi vor prelua pentru dumneavoastră efortul şi timpul petrecut la diferitele ghişee ale instituţiilor publice.

Pentru detalii, specialiștii Profesional New Consult vă așteaptă la sediul din Piteşti: bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna),  în spatele hypermarket-ului Prima.

Pentru a beneficia de ofertele de înfiinţare firme ( SRL, SA, PFA, II) tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la numărul de telefon: 0758.490.490 sau 0725.420.330, unde veţi primi toate informaţiile necesare. Aveți la dispoziție și:

Facebook 

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

IMPORTANT ! Prin colaborările pe care le are, firma poate asigura următoarele servicii:

-Contabilitate: http://www.profesionalnewconsult.ro/cariere/colaborari-diverse/

-Resurse umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/services/consultanta-resurse-umane/

-Înfiinţare ONG-uri: http://www.profesionalnewconsult.ro/services/infiintare-asociatii-o-n-g/

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90