EcoMoto 930×122

comisia de circulație

Pitești. Și cartierul Craiovei se umple de străzi cu sens unic

Pitești. Și cartierul Craiovei se umple de străzi cu sens unic

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Primăria Municipiului Piteşti a instituit, astăzi, 13.07.2023, un sistem de drumuri cu sens unic de circulaţie pe mai multe străzi din Craiovei.

Este vorba despre:

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

-I.L. Caragiale,

-Grigore Alexandrescu,

-Intrarea Ioan Norocea,

-Dimitrie Bolintineanu,

-Bogdan Petriceicu Hașdeu,

-Spiru Haret,

-Azurului,

-Zenitului,

-Amurgului

-Octavian Goga (Tarlaua 22).

Pitești. Și cartierul Craiovei se umple de străzi cu sens unic

Decizia a fost aplicată în conformitate cu avizarea din ședința Comisiei pentru sistematizarea circulației, din data de 22.09.2021.

„Măsura a fost adoptată ținându-se cont de lățimea străzilor din zonă, care sunt în general înguste, în scopul fluidizării traficului și creșterii siguranței pentru pietoni”, informează Primăria.

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Cris spune:

    Ziceți că sunteți piteșteni și cunoașteți bine orașul.Cand vedeți imaginile astea ,singure(fara film,fara imagine de ansamblu) va recunoașteți orașul ?Zici că ești la tara,in nu știu ce sat amarat…
    Și cică ,ăștia de la primărie,aveți arhitect al orașului și PUZ și PUG și alte vrajeli…
    Și mie nu-mi da un amarat de act, inventat de nomenclaturiștii ăștia ca sa mai tina oamenii pe drumuri(Certificat de edificare a construcției) sa fac și eu intabulare(deși tot ei au încheiat lucrarea că fiind ok și iau impozit de 15 ani pe construcție),că nu bat suprafețele din proiect cu cele din cadastrul făcut acum.Normal ,daca nu era înainte regula sa bagi proiecțiile balcoanelor in suprafața desfășurată…care e o mare cretinitate,posibilă doar in tara asta de rahat.Si zici sa nu le dai in cap la colț de stradă !

  • Thomas spune:

    Felicitari ca ati surprins in imagini doar strazile asfaltate !
    Pitesti, cartier Craiovei !!!
    In acesta zona jumatate din strazile enumerate sunt asfaltate, jumatate sunt neasfaltate de peste 10 ani ! ( fara alte comentarii !!! )

  • Alin spune:

    și cât mai multe semafoare!

  • Durla Alina spune:

    I G Valentineanu 35 e plină de case dar nu are comunicare decât pe o parte a drumului(dinspre O Goga.Este doar 2/3 completa.Și neasfaltate,ce sa mai zicem….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90