NOR CURIER 930X122

lidl

Pitești. Situație revoltătoare la LIDL – CNCD! Ce pățesc clienții care nu sunt atenți

Pitești. Situație revoltătoare la LIDL de la CNCD! Ce pățesc clienții care nu sunt atenți.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Momente hilare la magazinul LIDL din zona Eremia Grigorescu, din Pitești. Plata cu cardul nu se poate efectua! Asta pățesc toți clienții care trec pragul supermarketului.

Întâmplarea ne-a fost relatată în urmă cu puțin timp, astăzi (sâmbătă – 28 ianuarie 2023), de un bărbat care ne-a contactat pe numărul de WhatsApp al redacției: 0730 971 621.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730.971.621.

REVENIND

Acesta a mers în magazin, și-a făcut cumpărăturile, iar când a ajuns la ”casă” să plătească, după ce și-a pus tot ce luase pe bandă, surpriză: NU MERGE PLATA CU CARDUL, DOAR CASH!

Omul a crezut că doar la casa respectivă nu funcționează plata cu cardul, însă la nicio casă nu merg cardurile! Între timp a fost informat că, ”dacă era atent”, la intrarea în magazin este un afiș deasupra aparatului de făcut cafea care informează clienții că plata cu cardul nu funcționează!

Ne întrebăm retoric, bineînțeles, câți din cei care intră într-un supermarket sunt atenți la afișele agățate pe aparatele de cafea?

La cât rulaj are un magazin LIDL, nu era civilizat ca un om angajat acolo să îi informeze pe cei care intră și sunt, poate, neatenți, că nu au posibilitatea de a plăti decât CASH? Totuși, suntem în 2023 și suntem încurajați să nu mai folosim bancnote, despre care știm cu toții cât de ”curate” sunt…

Continuarea întâmplării este cel puțin amuzantă: bărbatul nu avea niciun leu cash la el, iar banda era plină de alimente, ce putea să facă? I-a sărit în ajutor un alt client care îl cunoștea și s-a oferit să-l împrumute cu bani până la primul bancomat, unde i-a putut înapoia.

Așadar, să fim cu ochii în patru. Ni se poate întâmpla chiar și nouă și nu știm dacă avem ”norocul” persoanei care ne-a contactat, să avem un prieten prin preajmă.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

  • Mihai Ion spune:

    Se intampla foarte des asta la acel Lidl. Eu am patit-o de 3 ori.

  • Hshau spune:

    Și la Lidl Trivale nu au mers cardurile astăzi dupa amiaza. Dar paznicul de la intrare anunță clienții……

  • Doina spune:

    La cit rulaj are LIDl este obligatoriu sa aiba POS..
    Este o timpenie la un astfel de magazin si la o astfel de firma sa nu se poata plati cu cardul.
    Cum sintem in Piata la marar si patrunjel???

  • Stefan spune:

    Ca si comentariu suplimentar pentru domul sau domnii care au facut știrea. Pe data de 27 nu au mers cardurile nici la celelalte supermarketuri din oras, kaufland, auchan…. Etc

  • Corina spune:

    Același lucru l am pățit și eu,doar că, nu era pus anunțul că bancomatele nu funcționează…am pus cumpărăturile în sacoșe și…surpriză…cardul nu funcționează!!
    M am lovit de fata acră a vânzătoarei Adriana,care mi a răspuns sec că nu are ce sa mi facă!!….și mi a oprit cumpărăturile că unui infractor…
    Numai că, eu am anunțat la numărul de telefon pentru reclamații al magazinului Lidl și sper să o mai trimită pe această vânzătoare la cursuri…nu are ce căuta să lucreze cu clienții!!

  • master vis aa spune:

    terminalele de plata sunt ale bancilor straine si comunicatile cu terminalele tot ale companiilor straine magazinele tot straine …
    cash-ul e de baza !
    tu de nu ai putut sa platesti cu cardu, vezi ca in viitor o sa puna sa scanezi cardu la intrarea in magazin, o sa ti se scaneze automat produsele cand iesi si nu o sa mai fie casieri (ce au salarii nesimtite) ca vad ca-ti place cu cardu
    la piata sa te vad ce faci cu cardu !

  • revolut spune:

    sigur asta care a vrut sa plateasca cu cardu e unu cu pensii nesimtite ce le primeste pe card ca sa nu stie postasu cat are sau un bugetar ce nu-i place casierii ce au si ei un job la o companie straina si nu au nici o treaba ca nu merge terminalul de plata de la bancile neromanesti!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90