New Profesional Consult 930 x 122

lidl

Pitești. Situație revoltătoare la LIDL – CNCD! Ce pățesc clienții care nu sunt atenți

Pitești. Situație revoltătoare la LIDL de la CNCD! Ce pățesc clienții care nu sunt atenți.

Citiți și: Revoltător la Lidl, în Pitești

Momente hilare la magazinul LIDL din zona Eremia Grigorescu, din Pitești. Plata cu cardul nu se poate efectua! Asta pățesc toți clienții care trec pragul supermarketului.

Întâmplarea ne-a fost relatată în urmă cu puțin timp, astăzi (sâmbătă – 28 ianuarie 2023), de un bărbat care ne-a contactat pe numărul de WhatsApp al redacției: 0730 971 621.

Citiți și: Decizie surprinzătoare: Se închide un magazin LIDL din Pitești

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730.971.621.

REVENIND

Acesta a mers în magazin, și-a făcut cumpărăturile, iar când a ajuns la ”casă” să plătească, după ce și-a pus tot ce luase pe bandă, surpriză: NU MERGE PLATA CU CARDUL, DOAR CASH!

Omul a crezut că doar la casa respectivă nu funcționează plata cu cardul, însă la nicio casă nu merg cardurile! Între timp a fost informat că, ”dacă era atent”, la intrarea în magazin este un afiș deasupra aparatului de făcut cafea care informează clienții că plata cu cardul nu funcționează!

Ne întrebăm retoric, bineînțeles, câți din cei care intră într-un supermarket sunt atenți la afișele agățate pe aparatele de cafea?

La cât rulaj are un magazin LIDL, nu era civilizat ca un om angajat acolo să îi informeze pe cei care intră și sunt, poate, neatenți, că nu au posibilitatea de a plăti decât CASH? Totuși, suntem în 2023 și suntem încurajați să nu mai folosim bancnote, despre care știm cu toții cât de ”curate” sunt…

Continuarea întâmplării este cel puțin amuzantă: bărbatul nu avea niciun leu cash la el, iar banda era plină de alimente, ce putea să facă? I-a sărit în ajutor un alt client care îl cunoștea și s-a oferit să-l împrumute cu bani până la primul bancomat, unde i-a putut înapoia.

Așadar, să fim cu ochii în patru. Ni se poate întâmpla chiar și nouă și nu știm dacă avem ”norocul” persoanei care ne-a contactat, să avem un prieten prin preajmă.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3