930 x122 grota rece

amenzi rutiere

Pitești: „Smardoi” în trafic, pe Frații Golești! Viteza este șocantă!

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Atenție, șoferi: Sancțiunile rutiere sar la cote maxime!

În timpul verificărilor, în ziua de 22 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 120 de zile.

Nici șoferii băuți nu au lipsit din peisaj.

În noaptea de 23 spre 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 26 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90