EcoMoto 930×122

încătuşat

Pitești. Un șofer beat a lovit mai multe mașini și echipajul de Poliție

Pitești. Șofer beat, pericol public! A lovit mai multe mașini și echipajul de Poliție

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Update 15.35

Inspectoratul de Poliție Argeș, oficial:

,,La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au fost solicitați, de către un echipaj al Poliției Locale Pitești, în municipiul Pitești, pe strada Basarabia, întrucât polițiștii locali au imobilizat un conducător auto.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Acesta ar fi lovit, cu autoutilitara, mai multe mașini, printre care și echipajul poliției locale.

Din verificările preliminare s-a stabilit faptul că șoferul, un bărbat de 63 de ani, din Poiana Lacului, în timp ce conducea o autoutilitară, pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești, ar fi lovit, în trafic, două autoturisme și și-ar fi continuat deplasarea.

În urma evenimentelor rutiere, nu au rezultat victime.

Șoferii celor două autoturisme au pornit în urmărirea autoutilitarei și au solicitat sprijinul unui echipaj al Poliției Locale Pitești.

Pe strada Basarabia, în încercarea de a opri autoutilitara, echipajul poliției locale a fost acroșat de aceasta, iar conducătorul auto a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier Pitești.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul de 63 de ani, aparatul etilotest indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere aceste aspecte, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

Update ora 15.08

Poliția Locală Pitești transmite:

,,În jurul orelor 14.00, poliţiştii locali ce se aflau în patrulare în zona Vama Pitești, au fost sesizați de către un participant la trafic că, șoferul unei dube albastre care tocmai intră în oraș prin zona mai sus amintită, a lovit mai multe autoturisme pe autostrada București Pitești, fără să oprească.

Poliţiştii locali au plecat în urmărirea autoutilitarei respective şi la unul din semafoarele de pe strada Petrochimiștilor a fost depistată.

La vederea polițiștilor, șoferul a vrut să fugă, lovind echipajul de poliție locală.

Colegii mei au reuşit să-l scoată din autoutilitară.

Fiind recalcitrant şi refuzând să-şi decline identitatea, poliţiştii locali au fost nevoiți să l încătușeze anunțând totodată Poliția Națională pentru a se stabili dacă șoferul era sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Știre inițială ora 14.12: Incident șocant în Pitești. Un șofer a fost încătușat

Un bărbat a fost încătușat, în plină stradă, sub ochii tuturor!

Șoferul unei dube a fost prins și imobilizat de agenți din cadrul Poliției Locale din Pitești, pe strada Basarabia.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi lovit patru mașini, dintre care una pe Autostrada A1, și ar fi fugit de la locul faptei.

Incident șocant în Pitești. Un șofer a fost încătușat

Printre mașinile lovite s-ar afla și o mașină a unui echipaj de la Poliția Locală.

Aceleași surse spun că șoferul s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Sursă foto și info: Facebook/ Info Trafic Pitesti

Foto principal: Poliția Locală Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ionuț spune:

    Excelent !!! Așa trebuie procedat în toate cazurile,cu asemenea indivizi !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90