930 x122 grota rece

28 de ani

Pitești: Șofer iresponsabil prins cu viteză excesivă

Pitești: Șofer iresponsabil prins cu viteză excesivă

Citiți și: Atenție! Se întrerupe curentul în Pitești!

În dată de 29 septembrie a. c., polițiștii din Pitești au depistat un bărbat de 28 de ani din Coșești care conducea cu viteza de 124 km/h pe strada Calea Câmpulung, din Pitești.

Acesta a depășit viteza legală cu 74 km/h.

Citiți și: Accident deosebit de grav: Un șofer băut a intrat pe contrasens și a rănit două persoane

În urma acestei abateri, șoferul a fost amendat cu 1485 de lei conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 120 de zile, primind dovadă fără drept de circulație.

Această întâmplare servește drept un avertisment pentru toți șoferii: respectarea regulilor de circulație nu este doar o obligație legală, ci și o responsabilitate față de ceilalți participanți la trafic.

Viteza excesivă nu doar că pune în pericol viața ta, dar și pe cea a celor din jur.

Iată ce declară Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 28 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din municipiul Pitești, fiind înregistrat cu viteza de 124 de km/h (cu 74 peste limita legală).

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație.

Pitești: Șofer iresponsabil prins cu viteză excesivă

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv/arhivă

Eurial 555 x222
570×90 MAIA