Donaris 930 x 122

drogat

Pitești. Șofer prins drogat la volan!

Pitești. Șofer prins drogat la volan!

Citiți și: Mulți șoferi fac acest lucru. Atenție, însă! Iei amendă și rămâi fără permis

În ciua celor întâmplate în ultima vreme pe șoselele din România din cauza șoferilor drogați, sunt persoane care continuă să manifeste inconștiență din acest punct de vedere.

Astfel, în ziua de 02 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistrat un bărbat de 41 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, care conducea un autoturism pe Str. Nicolae Dobrin din Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv.

Citiți și: La 19 ani, mergea cu 190 km/oră pe Autostradă!

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90