New Profesional Consult 930 x 122

finante

Pitești. Șoferi, atenție! Se pregătește ceva la Finanțe

Pitești. Șoferi, atenție! Se pregătește ceva la Finanțe

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În municipiul Pitești ar urma să fie amenajate, în viitor, mai multe parcări subterane sau supraterane, acolo unde spațiul o permite. Propunerea a venit din partea reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, în cadrul unei ședințe ce a avut loc recent la sediul Primăriei Pitești.

Conform datelor furnizate de municipalitate, o zonă în care ar putea fi construită o astfel de parcare ar fi la Finanțele Publice.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Nu se precizează ce parcare ar urma să fie realizată la Finanțe, însă, dacă ținem cont de informațiile vehiculate de-a lungul timpului în spațiul public, o parcare supraterană ar putea fi ideea luată în calcul de autorități.

Deocamdată, toate proiectele, inclusiv cel referitor la realizarea de parcări, „vor fi analizate, punctual, în ședința următoare, accentul fiind pus pe prioritizarea necesităților și soluționarea nevoilor stringente din fiecare domeniu pus în discuție”, potrivit autorităților locale.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Valentin spune:

    De ce nu faceti o parcare in locul bazarului; astfel toata lumea care vine in centru isi poate lasa masina parcata acolo si sa iasa fie prin pasajul magnolia fie prin celalalt pasaj, direct in zona din centru in care are treaba. Astfel se poate decongestiona si traficul de pe bld Bratianu si s ar putea circula, asa cum trebuie, pe doua benzi si nu pe una cum se intampla deseori din cauza masinilor parcate pe banda de circulatie sau din cauza faptului ca banda unu nu este suficient de lata pentru circulatie normala.

  • Neblea ion niculae spune:

    În cartierul craiovei lângă poștă sau scoala11,ținând cont este și cresa de copii și nu sun locuri de parcare

  • Ionuț spune:

    În zona Spitalului județean de urgență, la L-uri în spate 1,2,3, la școală Alexandru Davila, Găvana între B 18 și A28,29,:sunt destule locații. Numai să se vrea!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90