930×122 CAPRA 5

sancțiuni trafic

Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

În ultimele 48 de ore, polițiștii din Argeș au desfășurat o serie de acțiuni integrate pentru a asigura ordinea publică în județ.

În cadrul acestor acțiuni, au fost verificate nu mai puțin de 1.454 de autoturisme și s-au efectuat 689 de testări cu aparatele din dotare.

Citiți și: Viteză halucinantă! A depășit limita legală cu peste 100 de km/h

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 856 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 191.000 de lei. Dintre acestea, 752 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii au instituit 78 de filtre rutiere, în cadrul cărora au reținut 36 de permise de conducere și au fost retrase 50 de certificate de înmatriculare.

Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Printre incidentele notabile, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie în vârstă de 54 de ani, din Pitești, care conducea cu viteză excesivă pe DN 65B.

Aparatul RADAR a înregistrat o viteză de 138 de km/h, cu 68 de km/h peste limita legală pe acel sector de drum.

Ca urmare, femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile.

A rămas pieton în Pitești

Un tânăr din Mureș a rămas fără permis la Pitești. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au fost cei care l-au depistat pe bărbatul de 23 de ani. Acesta conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 65B. A fost înregistrat de aparatul RADAR cu 121 de km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv: arhivă

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Valerica Chitu spune:

    Pai, pe dl Shely nu-l dati exemplu.?
    A trecut pe lângă politie cu mai mult de 230 km/h

  • Eleonora spune:

    Un puști teribilist, cum ar spune cineva din redacție!

  • Balan Grigore spune:

    Am constat că anumiți polițiști sunt extrem de prosti se agata de mașină infractorului pai nu e suficient numărul de înmatriculare statia și filtre….viață primează nu infractorul…

  • Crina M spune:

    sa stai pitit cu radaru fix la 10 m de iesirea din pitesti (spre A1 la momax) e magarie maxima. duminica. intr-o zona cu 2 benzi pe sens, fara pietoni. e mai mult decat ticalosie. si mai vreti respect domnilor militieni. aia nu e preventie, e fix stat la „ciupeală”.

  • Marian spune:

    carnatii astia stau pititi cu radaru visavis de carrefour, la iesire din pitesti, poate le pica ceva si lor, iar pe autostrada circula toti tembelii cu 200 la ora , cu flashuri, cu stat lipit in spatele tau la 130 la ora. acolo nu i-am vazut niciodata sa-i scuture pe toti agresivii aia. e mai simplu sa stea la panda. rusine.

  • Nicolae spune:

    Pentru nestematele doamne care au nesimtireasi tupeul de infractoare sa se simtă nedreptățite când cineva ia măsurile prevăzute de lege contra boilor sau vacilor care nesocotesc legea.Aceste pițipoance revoltate de acțiunile celor de la rutieră ar trebui să-și mai uite in oglindă și să nu mai moară ca prostul de grija altora. Dacă vor respecta viteza legală pe un tronson de drum,pot sta rutieriști si cu costume care să le asigure invizibilitatea și tot nu vor reuși să vă sancționeze.Din cate observ ,aceste presupuse doamne,în fapt doar mahalagioaice de duzină fac apologia încălcării legii considerând că legea este făcută spre a fi încălcată de orice prost!

  • George spune:

    Corect, ai dreptate !

  • Dan spune:

    Sunt scoși în stradă de psd și pnl ( politicienii incapabili sau h-ti ei hotărăsc ce sunt că noi știm ) dar anaful, fiscul in general trebuie să stea cuminte că ne afectează pe noi cei care am găurit bugetul țării și polițiști trebuie să facă bani. Că firmele de asigurări falimentare de la care nici eu nici voi nu v ați recuperat banii au fost ale cui? Votează că noi ăia de va conducem din 1989 ,, lucrăm pentru voi,, și vă lăsăm în fundul gol. Voi votați ce vă spun antenutele și fostul otv. Cu 170 miliarde datorie România va ajunge departe și poporul in groapă.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90