930×122 CAPRA 5

actiuni politie

Pitești: Șoferiță vitezomană penalizată de polițiști

Pitești: Șoferiță vitezomană penalizată de polițiști.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

În ziua de 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Depozitelor din Pitești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

În urma abaterii constatate, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei.

Citiți și: Argeș. Acțiunea la care nu se aștepta nimeni! Video

Șoferiței i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare.

De asemenea, tot în decursul zilei de 17 ianuarie a.c., alți șoferi au fost depistați băuți la volan sau conducând cu permisul suspendat.

Șoferi prinși sub influența alcoolului

În ziua de 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 56 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe str. Lânăriei, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Șoferului în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Acesta nu a fost singur caz de consum de alcool din Argeș. În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat și un bărbat de 31 de ani, din Vlădești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului

După recoltarea probelor biologice de sânge, i-a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Conducea în voie, deși avea dreptul de conducere suspendat

În ziua de 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 44 de ani, din localiatea Șura Mică, județul Sibiu, care conducea un autoturism pe raza localității Berevoești, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 1 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

(Foto descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90