SMART KIDS 930X122

angajări

Pitești. Spitalul Militar angajează!

Pitești. Spitalul Militar angajează!

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

Vești bune! În perioada imediat următoare Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Ion Jianu” va organiza concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi.

Este vorba despre postul de medic specialist în radiologie cu competențe RMN în microstructură șef Laborator din departamentul radiologie și imagistică medicală și postul de medic specialist în radiologie cu competențe în tomografie computerizată în microstructura compartiment tomografie computerizată din Laborator radiologie și imagistică medicală.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Condițiile, dar și alte informații privitoare la înscrierea la concurs le puteți afla, fie direct la sediul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Ion Jianu” Pitești, Bd. Negru-Vodă nr. 47 (birou Resurse Umane), fie accesând următoarele site-uri:

–  www.smupitesti.org – Resurse Umane-posturi vacante

–  http://posturi.gov.ro/judet/arges/

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3